Bardziej chodziło mi o to co w nawiasie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Glosne to Subaru jest samo w sobie
Osobiście uważam te opony za jedne z cichszych (wg danych technicznych 68dB).
A co do przyczepności to na moich 17" i 225 szerokości nie ma się do czego przyczepić :flapper:
Na pewno nie są to opony do super wyczynowej jazdy ale przy normalnym użytkowaniu nawet dość agresywnym dają radę.
Skomentuj
-
mają, a raczej mieli - też im wybijali pomysł takich opon, no ale nie każdemu da się przetłumaczyć... skończyło się jak tu: https://forum-subaru.pl/viewtopic.php?f=23&t=18142 z tym że po prostu oddali w pizdu i dostali kasę.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postawyposażenie:
4 kola, 5 drzwi, dach, kierownica, 4x "korbotronik" i nawet radio maAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz postaNiezniszczalny samochód! Ja cordobe z takim motorem bardzo dobrze i miło wspominam
a ja mam dopiero 160k!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz postaNiezniszczalny samochód! Ja cordobe z takim motorem bardzo dobrze i miło wspominam
Skomentuj
-
Odme ludziom wywalało jak powiedzmy dzień wcześniej dobrze motor nagrzali, przez noc na dużym mrozie stało a rano po garach dali. No i przez krótkie trasy przez które skropliny wody w oleju nie zdążyły odparować.
Ja rano w mrozy zanim zaspe ściągnąłem lub poczekałem kilkanaście minut aż szyby się odmrożą to i odma puszczała. Później z gazem obchodziłem się delikatnie przez dłuższą chwilę i było ok.
Starałem się też w późną jesień ściągnąć odmę i dokładnie nitro potraktować.
Auto przez ponad 9 lat garażowane było może rok i zawsze palił od dotyku, w mocne mrozy czuć było że płyny gęste a i tak palił od deko dłuższego dotyku.
Co do rdzy to standardowo tylna klapa na dole i w koło klamki oraz przednie nadkola w okolicy progów.
Najlepsze moje wozy a miałem ich kilka to golfy mk2 (1.8i gt) i mk4 (1.4i 16v).
Teraz męczę focusa mk3 1.6 tdci 115km.Last edited by dzwiedziu; 04.09.2017, 17:39.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz postaJeździsz na lepszym powerze czy na benzynie? Z tego co wiem to one potrafią chyba trochę wypić (chociaż to też pewnie od nogi zależy :d )
poprzedni wlasciciel (brata szwagier) zaczal tam zakladac gaz. ale dorwal lepsza robote i przesiadl sie na BMW i nie skonczyl :p
a zabawa z legalizacja itp itd nie oplaca sie
a spalanie faktycznie potrafi byc wysokie.
podobno da sie tym zejsc w trasie do 4,5 litra (nie przekraczajac 90km)
mi w trasie spalanie wychodzi 5,5l (90-110km/h i max 130 podczas wyprzedzania)
za to jezdzac po koszalinie spalanie rosnie juz nawet do 10 litrow! :o
Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz postaRdza?
jak sie nie zrobi ich na czas to juz sie nie oplaca :/
Skomentuj
Skomentuj