Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Aaaa no tak...zwracam honor [emoji109]

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
      Jak wymiar pasuje to ja chyba bym sprzedał bo wolałbym zamówić 44cm na pierwszy baranek w życiu. To kierownica kompaktowa:
      Reach: 77 mm
      Drop: 123 mm
      Cena 130zł. Jest już Polsce więc pewne, że bez VAT :) Jak wymiar nie pasuje to masz tego milion na alli. Aha 18 maja będę w Wawie więc bezpłatna dostawa.
      Jest też mniejsza od mojej.. Ale jak nie będziesz jej zakładał to weź ze sobą.. postaram się w między czasie gdzieś się przymierzyć.. bo myślałem nad mniejsza kiera...
      Miałem opory nad sprzętem rowerowym z Ali.. Ale jak wyglądają te części przyzwoicie.. to przetestuj.. dobrze jest jednak kupować coś sprawdzonego.. zerknę co i jak..

Skomentuj

Zabiorę do Wawy jak będziesz na 100% zdecydowany. Nie będę krążył po mieście z kawałkiem plastiku. Tak więc krótka piłka. Decydujesz się lub nie. Ja ciśnienia nie mam. Dopiero za 3 tygodnie korby dojdą bo zgubili paczkę.
        Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Wczoraj zrobiliśmy Turbacz.
          O ile do góry dało się jechać, to na dół wiatrołomy dały nam mocno popalić...

marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Grubo, gratulacje, widoki jak zwykle. W weekend prawdopodobnie pojadę Kluszkowce.

Skomentuj

Poszukaj informacji na necie czy szklaki są "przejezdne" byś nie miał takich niespodzianek jak ja :P
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                Wczoraj zrobiliśmy Turbacz.
                O ile do góry dało się jechać, to na dół wiatrołomy dały nam mocno popalić...
                U... byłem miesiąc temu na Turbaczu.. i od Obidowca zawalone drzewami było całkowicie wszystko.. na piechotę trochę zabawy było z przebijaniem się... co dopiero z rowerem.. tylko wtedy to wszystko było jeszcze w śniegu..

ale na szczycie spotkałem kogoś na rowerze elektrycznym.. - ale podjechał od spokojniejszej strony..

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                  Grubo, gratulacje, widoki jak zwykle. W weekend prawdopodobnie pojadę Kluszkowce.
                  Ooo to już niedaleko do Szczawnicy. u nas tez jest gdzie pojeździć.

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                    Poszukaj informacji na necie czy szklaki są "przejezdne" byś nie miał takich niespodzianek jak ja :P
                    Ma zawody i maraton MTB zawsze jest pogoda

Zamieszczone przez valiant Zobacz posta
                    Ooo to już niedaleko do Szczawnicy. u nas tez jest gdzie pojeździć.
                    Wiem, w planach na lato trasa z Ochotnicy do Krynicy przez Przechybę Ale musi się cieplej zrobić, inny klimat.

Skomentuj

Panowie, podpowiedzi potrzebuję, bo widać, że tu ogarnięta rowerowo ekipa. Drogą kupna pojawiła się u mnie rama - Corratec CCT Team Carbon. Niestety ale goła jest jeśli chodzi o jakikolwiek rozmiar. Niestety problem jest taki, że nie mam zielonego pojęcia jaki kupić suport i jakie stery. Podpowie ktoś? Osprzęt początkowo będzie z niezbyt wysokiej półki, a nawet z budżetowej - może tylko widelec jakiś lepszy się pojawi, żeby potem tego nie zmieniać, ale nie mam kompletnie pojęcia co kupić. Podpowiecie coś? Rower będzie służyć do jazdy po mieście(a przynajmniej po płaskim i utwardzonym terenie, bo przez park na pewno czasem przejadę), więc nie potrzebuję gratów z wysokiej półki - i z góry zaznaczam, że używki raczej nie wchodzą w grę, bo nie chcę używanych łożysk... Chyba że da się tanio kupić coś porządnego i wymienić łożyska na nowe.
                      Last edited by siewcu; 13.05.2019, 15:21.

Skomentuj

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
                        Zabiorę do Wawy jak będziesz na 100% zdecydowany. Nie będę krążył po mieście z kawałkiem plastiku. Tak więc krótka piłka. Decydujesz się lub nie. Ja ciśnienia nie mam. Dopiero za 3 tygodnie korby dojdą bo zgubili paczkę.
                        Oka.. myślałem, że samochodem jedziesz.. - więc się gdzieś przymierze do końca tygodnia i dam znać..

Skomentuj

Zamieszczone przez siewcu Zobacz posta
                          Panowie, podpowiedzi potrzebuję, bo widać, że tu ogarnięta rowerowo ekipa. Drogą kupna pojawiła się u mnie rama - Corratec CCT Team Carbon. Niestety ale goła jest jeśli chodzi o jakikolwiek rozmiar. Niestety problem jest taki, że nie mam zielonego pojęcia jaki kupić suport i jakie stery. Podpowie ktoś? Osprzęt początkowo będzie z niezbyt wysokiej półki, a nawet z budżetowej - może tylko widelec jakiś lepszy się pojawi, żeby potem tego nie zmieniać, ale nie mam kompletnie pojęcia co kupić. Podpowiecie coś? Rower będzie służyć do jazdy po mieście(a przynajmniej po płaskim i utwardzonym terenie, bo przez park na pewno czasem przejadę), więc nie potrzebuję gratów z wysokiej półki - i z góry zaznaczam, że używki raczej nie wchodzą w grę, bo nie chcę używanych łożysk... Chyba że da się tanio kupić coś porządnego i wymienić łożyska na nowe.
                          Podeślij linka do framsetu bo ja leń jestem to się pomyśli.
                          Musisz jeżeli to możliwe podać budget na resztę szpeju.
                          Jest jeden gość co sporo od alli... zamawia [emoji16]

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Budżetu nie ma, bo będzie polowanie na używki. Rama jest taka https://allegro.pl/oferta/rama-szoso...ona-8052810622 i nie ma w niej nic. Naprawa w trakcie i o bezpieczeństwo się nie boję, tyle że muszę dokupić wszystko poza kołami(już są). O zamawianiu od chińczyka też myślałem, bo graty tam są naprawdę tanie... Karbonowa sztyca czy widelec to tam grosze.

Skomentuj

Budżetu nie ma, bo będzie polowanie na używki. Rama jest taka https://allegro.pl/oferta/rama-szoso...ona-8052810622 i nie ma w niej nic. Naprawa w trakcie i o bezpieczeństwo się nie boję, tyle że muszę dokupić wszystko poza kołami(już są). O zamawianiu od chińczyka też myślałem, bo graty tam są naprawdę tanie... Karbonowa sztyca czy widelec to tam grosze.
                              Kto ci to klei?

Skomentuj

Sam sobie będę kleił. Ale jest to w takim miejscu, że spokojnie podejdę i jest pęknięte a nie złamane. O wytrzymałość tego się nie boję.

Skomentuj

Sam sobie będę kleił. Ale jest to w takim miejscu, że spokojnie podejdę i jest pęknięte a nie złamane. O wytrzymałość tego się nie boję.
                                  Daleko idący optymizm ale powodzenia i bezpiecznych jazd.

Skomentuj

Osoby obeznane w temacie stwierdziły, że jest to jedno z prostszych uszkodzeń do naprawy. No ale do tego muszę jeszcze zrobić małe zamówienie. Póki co dostałem koła i porządną lekcję od kolegi, trochę mnie sprowadził na ziemię... Nie będzie tak różowo z osprzętem jak mi się wydawało.

Skomentuj

To wszystko zależy od budżetu i chęci. Napewno musisz pilnować kompatybilności sprzętów między sobą.
                                      Suport to typowy BSA, stery słabo widać ale obstawiam zintegrowane. Ciężko stwierdzić jakie dokładnie. W szosach było 1", 1 1/8, 1 1/4 i 1,5". Typuje że tu jest 1 1/8 ale mogę się mylić.
                                      Części od majfrendów są naprawdę niezłe!

Wysłane z mojego G8342 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Cyklokarpaty Kluszkowce

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                                          Cyklokarpaty Kluszkowce

Heheh właśnie tak było. A myjki na dole
                                          Muszę się pochwalić, ze syn mój zajął 1 miejsce w junior race r.2011/2012. Ogólnie pogoda dopisała i organizacja pierwszorzędna.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X