Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie wiem co chcecie od Pure View, świetny produkt, żaden topowy smartfon nie robi lepszych zdjęć (w tej cenie). Skoro nie Nokia to HTC 8s. Byle nie android :)

Skomentuj

warto tez pomyslec nad motorola moto g dobry fon w dobrej cenie

Skomentuj

Czyli OnePlus One też odpada.

Skomentuj

Samsung Omnia M S7530 - miałem, bateria spokojnie 2dni trzyma, dobrze leży w ręce, żadnych problemów z dźwiękiem

Skomentuj

panowie potrzebuje nowego tel dla ojca, warunek brak dotyku, zwykly prosty tel tylko w sumie do dzwonienia. musi byc nowy. Myslalem o solidach ale wszystkie na allegro z chin

Skomentuj

Nokia 6303 ?

Skomentuj

hmm... obecnie uzywam
                nie narzekam, ale rewelacji tez nie ma
                wydaje mi sie ze starsze byly szybsze w dzialaniu

bateria trzyma 3-5 dni (po 3-4 latach od zakupu)

Skomentuj

Ostatnio mi się spodobał myfon hammer.

Nic nie wiem o firmie ale forma i zamysł :thumbup:

Skomentuj

cos jak solid samsunga...
                    a pomyslec ze kiedys kazda nokia byla tak solidna

Skomentuj

Paweł, to może coś w stylu 6230i, albo 6310i :)

Skomentuj

6310 to klasyka
                        ale 6230?

jednak postep nas nie ominie i chcialbym cos z dobrym wyswietlaczem i podstawowym internetem. czasami jest potrzeba cos pilnie sprawdzic

sam nie wiem czy kupowac cos nowego czy pozostac przy tych co mam obecnie

Skomentuj

To może coś z serii "E" lub w ostateczności "N"

Skomentuj

jeszcze nie zaglebiam sie w temat bo nie jest mi potrzebny tak szybko
                            ale od dawna podobala mi sie nokia C5
                            niby smartfon, ale prosty i ma wszystko co potrzebuje

Skomentuj

wlaśnie znajomy ktory jest teraz u mnie ma taki i sprawi wrażenie solidnego.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                jeszcze nie zaglebiam sie w temat bo nie jest mi potrzebny tak szybko
                                ale od dawna podobala mi sie nokia C5
                                niby smartfon, ale prosty i ma wszystko co potrzebuje
                                To z takowych miałem w ręku 5530 przez dłuższy czas , i c5-03. Z C5 był minus bo tylko oryginalny soft, który nie zachwycał. Przy 5530 , bateria trzyma tydzień, są mody i w mirę dobrze działa dotyk. I na końcu N97mini - połączenie klasyki z funkcjami 5530

Skomentuj

Czy Sony Xperia L to dobry wybór? Zależy mi na tym żeby bateria długo trzymała, prostocie obsługi, dobrym aparacie i niskiej cenie (biorę z play dla firm za niecałe 50zł).
                                  Last edited by damiani; 28.06.2014, 15:52.

Skomentuj

zna sie ktos na konfiguracji telefonow?

do mojego HTC Desire Z wsadzilem ostatnio karte aero2
                                    od tego czasu jak wsadze pozostale karty to na nich internet dziala bardzo wolno!
                                    chcialbym wykorzystac pakiet szybkiego internetu jaki mam na abonamencie a teraz nie moge :(

Skomentuj

Ale co znaczy wolno. Gprs ci się przełącza czy jest jakiś H , H+ ? Być może pkt dostępowe swiruja

Skomentuj

jak na zlosc jak zadalem pytanie to zaczelo dzialac normalnie
                                        bylo G3 lub H, ale dzialal tak wolno ze nie dalo sie wejsc na prawie zadna strone!

ale to chyba byla wina telefonu. pierwszego dnia uzywania aero2 bylo bardzo stabilnie i bez zadnego problemu obejzalem sobie serial online
                                        kolejne dni chodzil juz tak malo stabilnie ze nawet na niektore strony (np bank) nie dalo sie wejsc

Skomentuj

Paweł z jakich nadajników możesz korzystać?
                                          Może tutaj leży problem telefon przełącza po między nimi na innych chodzi lepiej na drugich gorzej?
                                          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X