Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[komputery] temat ogólny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pokaz ta oferte w orange bo nie widze tego

Skomentuj

orange na rok to jest jak coś

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
        To nie byla radiowka tylko kablowka. Odpada bo umowa na 2 lata a to nie moje mieszkanie.
        Obecna radiowka odpada bo facet jest nieslowny i mam z nim same problemy. Dopiero po ok 3 miesiacach net dzialal w miare poprawnie!

Kolejnej radiowki nie chce brac bo nie wiem ile tu pomieszkam
        A nie możesz dogadać się z jakimś sąsiadem co ma internet i zrobić sieć na WIFI ? Wiem że to nie do końca legalne, ale ...

Skomentuj

Zamieszczone przez dzabij Zobacz posta
          A nie możesz dogadać się z jakimś sąsiadem co ma internet i zrobić sieć na WIFI ? Wiem że to nie do końca legalne, ale ...
          To samo chciałem zaproponować

Skomentuj

Probowalismy tak na poczatku - nikt sie nie zgodzil.

Skomentuj

Wpisz na allegro internet orange, za ok 50 zl masz starter z 6 GB, zawsze na wakacje kupowalem Orange, bo zawsze mieli najkozystniejsze promocje, ale jest jeden warunek musisz byc w zasiegu 3G, wtedy smiga bardzo dobrze, natomiast jesli przelaczy sie na te wolniejsze, wtedy jest masakra, najwolniejszy ze wszystkich sieci. Aero dostaniesz w przeciagu tygodnia.

Nikt nie chcial udostepnic internetu? co za ludzie
              Last edited by jacekxyz; 30.04.2014, 19:13.

Skomentuj

Tutaj sa sami starsi ludzie - chyba kazdy sie boi czy cos

Allegro nie sprawdze bo komp mi sie nie wlaczyl :/
                Musze wymienic wlacznik zasilania, a jak na zlosc wolne i sklepy pozamykane :/

Skomentuj

Paweł S, zainteresuj się AirCrackiem :) Dobrze kolega radzi :)

http://hack.pl/forum/linux/7462-airc...kroku-wep.html

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                    Allegro nie sprawdze bo komp mi sie nie wlaczyl :/
                    Musze wymienic wlacznik zasilania, a jak na zlosc wolne i sklepy pozamykane :/
                    Przeciez to na zwarcie dziala, czyli nawet srubokretem odpalisz zwierajac piny.

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                      Paweł S, zainteresuj się AirCrackiem :) Dobrze kolega radzi :)

http://hack.pl/forum/linux/7462-airc...kroku-wep.html
                      Raczej w dzisiejszych czasach wep jest już trochę przestarzały i w zależności im większy klucz wep 64, 128, 256 bit tym mniejsza wydajność sieci oraz mało kto używa (chyba że jeszcze gdzieś takie małe zacofane sieci wifi istnieją), wpa i wpa2 teraz wszędzie w warunkach domowych nie wspominając o sieciach gdzie min ppoe, vpn itp,, po drugie potrzeba karty wifi która ma min tryb monitora nie wspominając o dodatkowym trybie "reapat" (jeszcze mniej kart wifi z takim chipsetem) bez którego przy małym ruchu można zapomnieć.
                      Szkoda zachodu moim zdaniem.

Skomentuj

Jacek, wiem jak to dziala. Ale problem jest w tym ze dostep do tego wlacznika jest po rozebraniu CALEGO komputera! A na to czasu teraz nie mam. A jak bede rozbieral to bym juz wymienil

Siec z wep jest tylko jedna i to o slabym zasiegu

Skomentuj

Jakbys ktos szukal laptopa z naprawde przyzwoitym dzwiekiem szczerze polecam model samsunga Seria 5 NP550P5C-S05PL dzwiek plynacy z tej maszyny jest naprawde cudny jak na laptopa mysle ze zaden audiofil by sie nie powstydzil jakosci dzwieku.Głosniki JBL z mini suwooferkiem od spodniej czesci laptopa,dzwiek jest czysty i bardzo przyjemny,bass nie jest to jakis pomruk wydobywajacy sie z laptopa ale naprawde czuc i slyszac niskie rejestry.sama konfiguracja tez jest niczego sobie podobnie z wykonaniem(plastik z elementami aluminium),smigam na tym laptopie ponad rok i niemam zadnych zastrzezen co do niego.szczerze polecam

Skomentuj

Pawel, nie musisz kompa rozbierac. Otworz tylko bok budy i poszukaj zworke od power na plycie glownej. Stykasz srobokretem i komp sie uruchamia. To trwa minute.

Ps. Widze, ze wciaz problemy z netem masz.... jak masz zasieg 3g u siebie to mozesz brac 20 zl na 2lata worange 10 gb limit potem lejek. Albo 25 zl 15 gb. Tanio a internet 3g juz smiga.
                            <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Ale to nie blaszak tylko lapek!
                              Juz dostalem sie do wlacznika. Jak uruchomie kompa to pokaze gdzie jest wlacznik
                              Szkoda ze sklepy zamkniete bo bym baterie wymienil i polozyl nowa paste :/

Ale przy okazji go odkurze

Skomentuj

A to zmienia postac rzeczy, jak juz rozkrecic to faktycznie kompleksowo z pasta, ostatnio czyscilem 2 lapki znajomym, bo cos sie dlugo wylaczaly (wiatraki), na radiatorze byl korek (doslownie) z kurzu.

Skomentuj

tak to wyglada
                                  wyczyscilem, potraktowalem sprayem do potkow i wszystko ladnie dziala
                                  nawet srubki nie zostaly

musze tylko glosniki dokupic (prawy charczy, a nie da sie rozebrac) i wymienic baterie od zegara
                                  no i moze dac lepsza paste bo dalem najtansza

Skomentuj

Panowie, mam problem z dyskiem sieciowym, a w zasadzie z oglądanie filmów gdyż mocno zacinają i nie da się oglądać.
                                    Jeśli jest ktoś w stanie spróbować pomóc to rozwinę temat .

Skomentuj

Dzisiaj dopiero 7-my a ja juz nie mam neta w telefonie :(
                                      1gb leci bardzo szybko

Skomentuj

Leci leci
                                        Last edited by ejanek; 07.05.2014, 16:11.

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                                          Panowie, mam problem z dyskiem sieciowym, a w zasadzie z oglądanie filmów gdyż mocno zacinają i nie da się oglądać.

Jeśli jest ktoś w stanie spróbować pomóc to rozwinę temat .

jesli ogladasz po wifi to beda ciely. Po kablu powinno byc wszystko dobrze. Ja mam zyxela nsa310 i smiga mi bez problemow po kablu.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X