Pokaz ta oferte w orange bo nie widze tego
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[komputery] temat ogólny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaTo nie byla radiowka tylko kablowka. Odpada bo umowa na 2 lata a to nie moje mieszkanie.
Obecna radiowka odpada bo facet jest nieslowny i mam z nim same problemy. Dopiero po ok 3 miesiacach net dzialal w miare poprawnie!
Kolejnej radiowki nie chce brac bo nie wiem ile tu pomieszkam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzabij Zobacz postaA nie możesz dogadać się z jakimś sąsiadem co ma internet i zrobić sieć na WIFI ? Wiem że to nie do końca legalne, ale ...
Skomentuj
-
Wpisz na allegro internet orange, za ok 50 zl masz starter z 6 GB, zawsze na wakacje kupowalem Orange, bo zawsze mieli najkozystniejsze promocje, ale jest jeden warunek musisz byc w zasiegu 3G, wtedy smiga bardzo dobrze, natomiast jesli przelaczy sie na te wolniejsze, wtedy jest masakra, najwolniejszy ze wszystkich sieci. Aero dostaniesz w przeciagu tygodnia.
Nikt nie chcial udostepnic internetu? co za ludzieLast edited by jacekxyz; 30.04.2014, 19:13.
Skomentuj
-
Paweł S, zainteresuj się AirCrackiem :) Dobrze kolega radzi :)
http://hack.pl/forum/linux/7462-airc...kroku-wep.html
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaAllegro nie sprawdze bo komp mi sie nie wlaczyl :/
Musze wymienic wlacznik zasilania, a jak na zlosc wolne i sklepy pozamykane :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postaPaweł S, zainteresuj się AirCrackiem :) Dobrze kolega radzi :)
http://hack.pl/forum/linux/7462-airc...kroku-wep.html
Szkoda zachodu moim zdaniem.
Skomentuj
-
Jakbys ktos szukal laptopa z naprawde przyzwoitym dzwiekiem szczerze polecam model samsunga Seria 5 NP550P5C-S05PL dzwiek plynacy z tej maszyny jest naprawde cudny jak na laptopa mysle ze zaden audiofil by sie nie powstydzil jakosci dzwieku.Głosniki JBL z mini suwooferkiem od spodniej czesci laptopa,dzwiek jest czysty i bardzo przyjemny,bass nie jest to jakis pomruk wydobywajacy sie z laptopa ale naprawde czuc i slyszac niskie rejestry.sama konfiguracja tez jest niczego sobie podobnie z wykonaniem(plastik z elementami aluminium),smigam na tym laptopie ponad rok i niemam zadnych zastrzezen co do niego.szczerze polecam
Skomentuj
-
Pawel, nie musisz kompa rozbierac. Otworz tylko bok budy i poszukaj zworke od power na plycie glownej. Stykasz srobokretem i komp sie uruchamia. To trwa minute.
Ps. Widze, ze wciaz problemy z netem masz.... jak masz zasieg 3g u siebie to mozesz brac 20 zl na 2lata worange 10 gb limit potem lejek. Albo 25 zl 15 gb. Tanio a internet 3g juz smiga.<iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaPanowie, mam problem z dyskiem sieciowym, a w zasadzie z oglądanie filmów gdyż mocno zacinają i nie da się oglądać.
Jeśli jest ktoś w stanie spróbować pomóc to rozwinę temat .
jesli ogladasz po wifi to beda ciely. Po kablu powinno byc wszystko dobrze. Ja mam zyxela nsa310 i smiga mi bez problemow po kablu.
Skomentuj
Skomentuj