Zamieszczone przez gavron04
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[komputery] temat ogólny
Collapse
X
-
Już nie chodzi o sama ilość Ram'u zjadanego przez przeglądarke ale o to że z czasem ona zaczyna zamulać. Przy 4Gb pamięci systemowej nawet jak przeglądarka łyknie 1,5GB to nie ma tragedii, ale przełączanie pomiędzy kartami czy przewijanie FB to tragedia, dlatego tak jak napisałem, warto np. co godzine przeładować przeglądarke.
Też korzystam z AQQ.Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R
youtube.com/user/Mr1Raziel
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaTo ktos jeszcze korzysta z GG? WTW czlowieniu!miałem i Aqq i tlena i inne ale strasznie dziwnie się konfigurowało wcześniej... nie wiem jak teraz....
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaJakiej opery używasz? Ja mam 2- 12.16 (ja jej używam) i 19.01 (żony)- ta nowsza pobiera pełno ramu/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaA na fakturze data zakupu to 08.08.2011
Skomentuj
-
Panowie,
szukam następującego rozwiązania - potrzebuję połączyć w sieci dwa urządzenia, oddalone od siebie o kilkadziesiąt metrów, bez ciągnięcia dodatkowych kabli. Jedna z opcji to oczywiście zestawienie sieci WIFI (zaisięg i siła sygnału przetestowane). Natomiast zastanawiam się, czy jest techniczna możliwość aby zrobić to przez internet (coś ala VPN) ? W obu budynkach jest internet radiowy, od tego samego providera. IP raczej nie publiczne (to musiał bym potwierdzić). Co istotne, urządzenia to nie komputery (konkretnie tunery SAT) więc ewentualne oprogramowanie musiał by być zainstalowane na routerze (co może wąskim gardłem bo dysponujemy prostymi routerami TP Link). Da się ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez siwy645 Zobacz postaChodzi ci o sharing ?
Skomentuj
Skomentuj