Zamieszczone przez kombo
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)
Collapse
X
-
Wie ktoś może kiedy będzie dostępna MB do 17-200-8 SW??
Tak a propos głośnika to trochę zawiedziony jestem i potwierdzam opinie użytkownika którego nazwy nie pamiętam a który pisał ze przy malej mocy wali o nadbiegunnik. Dzisiaj złożyłem skrzynie 12l (na razie closed bo nie ma jeszcze MB) i przy ok 70-80 watt stuka cewka o nadbiegunnik. Na razie nie wydaje wyroku na ten głośnik bo czekam na MB i wpakuje go w 12l 35Hz tak jak zaleca producent i wtedy zobaczymy czy wytrzyma to co powinien. Napęd zastosowany do niego to Panel z Allegro.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez TasiorZamieszczone przez maxxx222wtedy zobaczymy czy wytrzyma to co powinien.
Zamieszczone przez n_omyzsMoze kiepski panel?
Skomentuj
-
Prosiłbym moderatora o przeniesienie tych postów do nowego tematu by nie zaśmiecać tego. Panel jest opisany na forum wiec co tu pokazywać?? Przester mówisz?? To dlaczego na innym głośniku tego nie słychać i gra normalnie?? Umiem odróżnić przester od końca możliwości głośnika i tutaj wypada na to ze szybko kończą się jego możliwości.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maxxx222Umiem odróżnić przester od końca możliwości głośnika i tutaj wypada na to ze szybko kończą się jego możliwości.
Jakbyś był kiedyś w okolicach Raciborza to się odezwij, podłączymy go na próbę u mnie w aucie pod 400W RMS przy 8ohm
Skomentuj
-
Panowie, szybkie pytanko. Czy glosnik GDN-30-500-4-AP posiada rowniez dwie osobne cewki jak GDN-30-500-2x4-AA? Chcialbym uzyc tego glosnika do pasywnego subwoofera obslugujacego dwa kanaly stereo.
Z tego co czytam tylko GDN-30-500-2x4-AA posiada taka mozliwosc? Wyprowadzcie mnie z bledu bo juz cos mi we lbie fiksuje ;]
Skomentuj
Skomentuj