Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Membrana dalej ta sama czy cos nowego ?

Skomentuj

na 100% ta sama
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A prawdą jest Sound Wave, że pracują nad nową kolumną z przetwornikami AWX następcą FX200? Tam właśnie miał być 8" AWX, średniak AWX i kopułka albo AWX albo ta nowa ceramiczna o której tak głośno było.

Skomentuj

chyba najpierw musza powstac glosniki, zeby mogli kolumne zrobic
          prawda?
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No tak Łukasz dlatego pytam czy to prawda, bo pan Sławek powiedział, że projekty są już na ukończeniu i nowości pojawią się w styczniu. Ty się dowiedziałeś, że w styczniu powstanie 8" AWX, a 10 i 12" za kilka miesięcy. Więc skoro 8" AWX i średniak na ukończeniu to nic nie stoi na przeszkodzie w budowie następcy FX200.

Skomentuj

Fajnie że chociaż STX w Polsce się rozwija bo Tonsil jakoś nie "strzela pomysłami na prawo i lewo". Jestem ciekaw czy też będą tak atrakcyjne cenowo

Skomentuj

Bo STX nie jest uzależniony od .... no sami wiecie.

Skomentuj

Zamieszczone przez deVeno Zobacz posta
                  Bo STX nie jest uzależniony od .... no sami wiecie.
                  Ja nie wiem - od czego/kogo?

Skomentuj

Miewam że od dostawców czyli żółtych

Skomentuj

szkoda tylko, ze takich rzeczy jak oni robia nie da sie zrobic u nas...
                      A jak cos sie da to cena powala.
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

benek161, a co tonsil bierze u żółtych?

Skomentuj

Marios ty sie lepiej zastanow co jest w stanie kupic w Polsce i bedziesz mial odpowiedz. Tylko w cenach, zeby oplacalo sie cokolwiek robic.
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No nie wiem jak to tam wygląda, jakaś powiedzmy "linia produkcyjna" po latach im została.. interesowałem się głośnikiem 11/30 nie był dostępny.
                            Pani obiecała poprosić "szefa produkcji" aby zrobił i się udało, ale nie wiem ile w tym prawdy. Kosze, membrany może i ciągną z azji..

Skomentuj

Z tego co wiem brał kosze blaszane oraz membrany do tańszych głośników (papierowe i być może polipropylenowe). Nie wiem jak jest w tej chwili ale z tego co dało sie wyczytać na forum Tonsila to dużo elementów sami produkują

Skomentuj

Nie wiecie co się dzieje w stx'ie? Już od grudnia niema GDN-18-140-8-AWX ow. Dziś ten głośnik zniknął zupełnie z oferty. Ma to jakiś związek z nowościami 8" AWX czy cos? Czekam już miesiąc, mam już pudła.... hmm?

Skomentuj

Lada dzien bedzie cala seria AWX od 5 do 12 cali. Cierpliwosci :)

Skomentuj

Zamieszczone przez tom1eczek Zobacz posta
                                    Nie wiecie co się dzieje w stx'ie? Już od grudnia niema GDN-18-140-8-AWX ow. Dziś ten głośnik zniknął zupełnie z oferty. Ma to jakiś związek z nowościami 8" AWX czy cos? Czekam już miesiąc, mam już pudła.... hmm?
                                    Bo najpierw się kompletuje głośniki dopiero robi pod nie pudła... Tak to nie musiałbyś czekać i mógłbyś kupić coś innego

Skomentuj

Zamieszczone przez tom1eczek Zobacz posta
                                      moze jakies przemeblowanei na stronie, bo MX-140 widnieje, że "Jest" zarowno jako DIY jak i gotowy zestaw

Skomentuj

co do 10" i 12" AWX-ow to musicie sie uzbroic w cierpliwosc
                                        tak mniej wiecej do wakacji
                                        narazie tylko 8"
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

co do braku glosnikow na stronie to juz pisalem o tym w innym temacie
                                          poprostu skonczyly sie zapasy na polkach a w tym samym czasie skonczyly sie zapasy u duzych klientow i dlatego narazie sa niedostepne glosniki
                                          cierpliwie czekajcie az wyprodukuja znowu na zapas

Skomentuj

Czaruję...
                                          X