Zamieszczone przez ..:BiGr:..
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez bibi717 Zobacz postaVat podrożał więc tak już chyba zostanie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postato akurat są grosze... Vat to raczej pretekst żeby podnieść cenę np takiej zwrotki o 17zł... Przelicz sobie cenę zwrotki z 22% i 23% vatu to zobaczysz jakie to są grosze...Zamieszczone przez bibi717 Zobacz postaNo właśnie o to mi chodzi. Każda firma próbuje wyciągnąć od ludzi co się da, a teraz miała pretekst aby tą cenę podwyższyć
To sobie przeliczcie te wasze grosze. Jesli vat wzrosl do 23% to przelicz kazda cewke, kondensatr, rezystor, terminal zastosowana w tej wzrotce i wyjdzie wam z tych groszy zlotowki.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaczasami brakuje im kopulek przeciwpylowych ale czy 8" czy 8,5" to nie wiem
Ale nie o to mi chodziło ... Najwyraźniej źle sformułowałem pytanie, powinno ono brzmieć raczej tak: czy nowe AWX`y nie są już w jakiejś ilość wyprodukowane ? (i w dodatku sprzedawane ?)
No dobrze, powiem od razu o co mi chodzi: Zadałem takie pytanie ponieważ b. ciekawi mnie co siedzi jako mid-woofer w ADAM`ach z serii AX np.
http://www.adam-audio.com/de/pro-aud...cts/a8x/series
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaNo dobrze, powiem od razu o co mi chodzi: Zadałem takie pytanie ponieważ b. ciekawi mnie co siedzi jako mid-woofer w ADAM`ach z serii AX np.Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaNie wiem co tam siedzi. To pewnie jakis OEM produkowany tylko dla nich.
ir0nhide, Twoje pytanie jest na tyle intrygujące, że zapytam: co dokładnie planujesz ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaZ tego co mi Slawek mowil to kopulki maja tez byc z wlokna wiec ten nie wyglada na awx-a.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez RpLand Zobacz postair0nhide, Twoje pytanie jest na tyle intrygujące, że zapytam: co dokładnie planujesz ?
Ja po prostu ciekawski bywam.
Zamieszczone przez RpLand Zobacz postaZ tego co mi wiadomo, to ETON po "tjuningu" dla ADAM Audio.
Skomentuj
-
Nowość: http://stx.pl/t-stx-104-250-6-a-ceram-x-1.html
Bardzo ciekawa charakterystyka :) i ta atrakcyjna cena
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaZa tą cenę można mieć seasa więc rynku raczej nie podbiją.
tylko nazwe mogliby zmienić na jakąś krótszą np. GDWC albo coś w tym stylu:PLast edited by Święty; 13.02.2011, 22:32.
Skomentuj
-
Dla przykładu znany seas 27TBFCG jest projektem z lat 70 z zeszłego wieku a jego rama oraz komora rezonansowa są najwyższej jakośći z plastiku :)
A nowy STX T.STX.104.250.6.A.CERAM.X.1 ma bardzo nowoczesną budowę oraz aluminiową solidną ramę.
We wspomnianym Seasie nie znajdziecie żadnych układów które powodują minimalizację zniekształceń.
Benek nie ma się co zastanawić do hi endu seas, przecież to taki firmowy plastik :)
Co by było gdyby STX wypuścił coś za 170 zł plastikowego a np. Seas miałby w ofercie za 170 zł coś aluminiowego?
Benek, teraz się wypowiedz tak jak zrobiłeś to wyżej :)Last edited by Koralzloty; 13.02.2011, 22:31.
Skomentuj
-
Widzę tego ceramika z tym daytonem... :)
http://allegro.pl/dayton-rs125t-8-4-...448580944.html
Skomentuj
Skomentuj