Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)
Collapse
X
-
jak wejdę poprzez głośniki domowe itd to nie ma natomiast w wyszukiwarce po wpisaniu scx to jest. a czy mu przypadkiem cena nie wzrosła? bo coś mi się wydaje, że był po 76 zł (chyba, że się mylę) więc może stx zmienia ceny i dlatego nie ma głośnika na stronie. Na potwierdzenie tezy, że 22-140-8-SCX jest produkowany przemawia choćby to, że zarówno kit fx-200 jak i gotowe kolumny sa dostępne w sprzedaży. gotowa zwrotnica do fx 200 tez widnieje w asortymencie choć w tej chwili brak
Chyba, ze firma wycofała głośnik, żeby wymusić sprzedaż gotowych zestawów tudzież kitów?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Święty Zobacz postaNa potwierdzenie tezy, że 22-140-8-SCX jest produkowany przemawia choćby to, że zarówno kit fx-200 jak i gotowe kolumny sa dostępne w sprzedaży. gotowa zwrotnica do fx 200 tez widnieje w asortymencie choć w tej chwili brak
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postajuz podniesli ceny nie ktorych produktow...
Ja przeglądając zagraniczne forum przeczytałem, że Seasy są droższe w Norwegii (w tym kraju są produkowane) niż w innych krajach w których są sprzedawane. Za nie długo nam bardziej będzie się opłacało kupić STXa w innych krajach, albo kupić Scan Speaka :)Last edited by jamess8; 02.01.2011, 16:27.
Skomentuj
Skomentuj