Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://stx.pl/group/nowosci

Skomentuj

Czyżby 22-140-8-SCX został wycofany...? Na stronie go u siebie w przeglądarce nie widzę...

Skomentuj

Rzeczywiście, u mnie też nie ma. Może znowu jakieś błedy na stronie mają,że im asortyment znika

Skomentuj

Jest dalej na stronie. Tak jakby. Musisz wpisać w wyszukiwarce na stronie głównej np "scx" i w wynikach jest rzeczony delikwent. Jednak nie jest on przypisany do żadnego działu, więc możliwe, iż przygotowują się do zastąpienia tego przetwornika.

Skomentuj

Skoro nie jest przypisany do żadnego działu to myślę, że to może być jakiś błąd.. Nie wydaje mi się żeby wycofali dobry przetwornik.

Skomentuj

Może w końcu 8' AWXa wypuszczą

Skomentuj

Tez sie nie moge doczekac...:)
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

jak wejdę poprzez głośniki domowe itd to nie ma natomiast w wyszukiwarce po wpisaniu scx to jest. a czy mu przypadkiem cena nie wzrosła? bo coś mi się wydaje, że był po 76 zł (chyba, że się mylę) więc może stx zmienia ceny i dlatego nie ma głośnika na stronie. Na potwierdzenie tezy, że 22-140-8-SCX jest produkowany przemawia choćby to, że zarówno kit fx-200 jak i gotowe kolumny sa dostępne w sprzedaży. gotowa zwrotnica do fx 200 tez widnieje w asortymencie choć w tej chwili brak
                  Chyba, ze firma wycofała głośnik, żeby wymusić sprzedaż gotowych zestawów tudzież kitów?

Skomentuj

Zamieszczone przez Święty Zobacz posta
                    Na potwierdzenie tezy, że 22-140-8-SCX jest produkowany przemawia choćby to, że zarówno kit fx-200 jak i gotowe kolumny sa dostępne w sprzedaży. gotowa zwrotnica do fx 200 tez widnieje w asortymencie choć w tej chwili brak
                    Dlatego też myślę, że jednak to jakiś błąd na stronie.

Skomentuj

Ciekawe czy podniosą ceny przez podwyżkę VATu ?

Skomentuj

juz podniesli ceny nie ktorych produktow...
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

i jak dla mnie stx nie kusi już ceną...

Skomentuj

Wszyscy dążą do cen zagranicznych, co w Polsce prowadzi do bardzo dobrych dochodów dla właściciela.
                            AWX kosztyuje proporcjonalnie tyle ce dobry scan speak dla tamtejszego obywatela, ile tamta marka lat musiała pracować aby teraz mieć taki sam proporcjonalny dochód jak STX.

Skomentuj

Co sie stalo z GDN22/140 SCX ? na www stx'a juz go nie ma ?

Skomentuj

Vitu przeczytaj poprzednia strone tematu...
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                  juz podniesli ceny nie ktorych produktow...
                                  Pewnie wynika to z dobrego popytu na ich głośniki. W końcu to on w dużym stopniu reguluje wysokość ceny.
                                  Ja przeglądając zagraniczne forum przeczytałem, że Seasy są droższe w Norwegii (w tym kraju są produkowane) niż w innych krajach w których są sprzedawane. Za nie długo nam bardziej będzie się opłacało kupić STXa w innych krajach, albo kupić Scan Speaka :)
                                  Last edited by jamess8; 02.01.2011, 16:27.

Skomentuj

jamess8 to chyba nie mozliwe...
                                    Bo juz stx kosztuje ponad 2x wiecej w niemczech niz u nas

---------- Post dodany o 17:37 ---------- Poprzedni post o 17:35 ----------

no moze troche przesadzilem, ale sa drozsze.
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

lklukasz gdzie tak jest?:) masz jakis link?

Skomentuj

linka do sklepu podawal sam lancaster
                                        chodzi o cube audio 155
                                        mial kosztowac 85euro
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

U mnie jest SCX w cenie 82zl ;/ Ida w gore ceny...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X