Taki glosnik tez jest w planach...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaNo i chyba ktoś wspominał że AA nie będzie już produkowany?
moze pomylilo sie z AP? on juz nie jest produkowany...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaMnie chodzi raczej o coś kalibru XXLS (albo nawet i lepiej)
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaNo i chyba ktoś wspominał że AA nie będzie już produkowany?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez BioCannabis Zobacz postaDostałem maila, że będą dostępne do końca lipca, były nawet nieco dłużej.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez BioCannabis Zobacz postaStx pewnie by sie zmieścił w tych dajmy na to 300zł.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postano powiedzmy nawet niech by bylo na blaszanym koszu.
panowie, wzialem sie za wygrzewanie GDWK AK
jutro lub na weekend zrobie bezposrednie porownanie z PJ
(a przy okazji z ceramikiem, 27TBFC/G oraz XT19 :p )
Skomentuj
-
A ja dodam że stx zaczął lepiej pakować swoje przesyłki. Dzisiaj przyszła do mnie kolejna paka z dwucewkowym 8mio calowcem i w końcu zabezpieczyli go styropianową wytłoczką (czy jak to się tam nazywa :) ). Poprzednio jak go kupowałem to niestety kosz głośnika i membrany biernej był nieco pokrzywiony od transportu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaDzisiaj przyszła do mnie kolejna paka z dwucewkowym 8mio calowcem i w końcu zabezpieczyli go styropianową wytłoczką
Zamieszczone przez acebix Zobacz postaCo sądzicie o zestawach diy z stx.pl ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postadiy czy gotowe kolumny?
Skomentuj
-
Nie na temat...O, tego brakowało. Dwie dwudziestki AWX na dół, owe dwie piętnastki AWX na średnich (chyba, że będą jeszcze jakieś specjalnie do tego celu dedykowane) symetrycznie z jakąś lepsiejszą np. skandynawską kopułką i mam klony swoich obecnych zestawów, tyle że sporo słabsze i jakościowo ustępujące, ale z pewnością ta różnica jest mniejsza, niż różnica w cenie. Znajomy koniecznie chciał, żebym mu sklonował swoje, co ja mu szczerze odradzałem z różnych przyczyn, głównie finansowych, mocowych i jednak też brzmieniowych, bo aż takich wynalazków to by nie potrzebował. No a teraz będę mógł znaaacznie mniejszym kosztem zrobić mu coś bardzo podobnego do swoich. Fajnie, że te piętnastki się ukazały. Paweł S, koniecznie opisz ich brzmienie i jeśli masz punkt odniesienia (choćby pamięciowy brzmienia) w postaci droższych głośników tego kalibru, to napisz jak wypada porównanie, ok? Last edited by Racjonalny; 30.09.2011, 10:48.
Skomentuj
Skomentuj