Takero słyszałeś te 18akx + akx u Irka?? Mógłbyś nam napisać swoje wrażenia jak to grało..?? Może mógłbyś je odnieść do paru tanich popularnych głośników i do paru tych lepszych ( przy tym nie masakrycznie droższych )??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)
Collapse
X
-
IMO zawsze należy pisac że mi sie nie podoba a nie że głosnik ogolnie to syf. Bo ja nie słyszałem lepszego głośnika (no poza SS 9700) od kt27 (alu):) Dodatkowo stane w obronie seasów alu:) Ponieważ one potrzebują idelnie dopracowanych zwrotnic (niekoniecznie idealnie płaskiej charki). Podobnie było z tym seasem u mnie stękał ale kilka uwag Piotrka i gra bajka. To samo jest z KT 22 TAF
Panowie po egzaminie za kilka h będę w domu zobaczymy jak STXy wyglądają:)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibiPanowie po egzaminie za kilka h będę w domu zobaczymy jak STXy wyglądają:)
Duży magnes , wygląda jak scan, szkoda że tak nie gra :P
Seasy słyszałem w paru configach, harpii, ale nie tylko i żaden nie grał dobrze, no chyba że ktos lubi cykające głośniki :)
Co ciekawe uprzedzenia mam tylko do metalowch wysokotonowców, w średnim i niskim paśmie metalowce grają specyficznie, ciekawie, większość mniej lub bardziej ale mi się podoba.
Skomentuj
-
jeszcze jeden nowy:
http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...vItemDB=itemdb
...z czarna membrana :wink:
Skomentuj
-
Na estrade standardowo sie robi głośniki 8 ohm :P
[ Dodano: 2008-02-12, 20:15 ]
Świeże info...w przyszłym tygodniu ma sie pojawić 15 cali (stalowy kosz, cewka 2 cale, pod koniec marca wersja z alu koszem), do końca lutego 18 cali (4 cale cewka!), a pod koniec kwietnia driver. Panowie szaleją :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takeroSeasy słyszałem w paru configach, harpii, ale nie tylko i żaden nie grał dobrze, no chyba że ktos lubi cykające głośniki
Co ciekawe uprzedzenia mam tylko do metalowch wysokotonowców, w średnim i niskim paśmie metalowce grają specyficznie, ciekawie, większość mniej lub bardziej ale mi się podoba.
Skomentuj
Skomentuj