Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
    Co powiecie na coś takiego? To srebrne oczywiście
    (trochę słabe foto, ale) gałki i wskaźniki bym zakosił, a resztę a kysz :razz:

Skomentuj

Co powiecie na coś takiego? To srebrne oczywiście
      W jakim aspekcie? Chcesz tam coś wstawić czy kupić i postawić jako ozdoba?

Skomentuj

Tą fotkę ja zrobiłem, to jest mój sprzęcik, Technics M5.

Pytam, bo nie wiem co z tym zrobić, kaset raczej nie słucham Może poleci na alleee :)

Skomentuj

Sprzedaj, będziesz miał na piękną obudowę u mnie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
            Sprzedaj, będziesz miał na piękną obudowę u mnie
            to u ciebie za 20zł mozna piękną obudowe kupić?
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Pytam, bo nie wiem co z tym zrobić, kaset raczej nie słucham Może poleci na alleee
              ja bym odlozyl do szafy i o tym zapomnial...
              za kilkanascie lat bedzie niezla perelka

Skomentuj

Paweł, tak radzisz? :) Chyba tak zrobię. Sprzęt 100% sprawny, stan jak z fabryki śmiem twierdzić, marka jakaś jest.. no no Ładnie go opakuje i wstawie na dno szafy

Skomentuj

tylko nie zapomnij do kartonika dolozyc kaset

Skomentuj

Tak się zastanawiam czy kaseciaki przeżyją renesans jak gramofony. Chyba jednak nie ze względu na nietrwałość nośnika. Czarne płyty są długowieczne, wszystko co po nich nastąpiło to nietrwały szmelc,taśmy, kasety, cd, dvd, to wszystko ulega rozkładowi z biegiem lat (a im nowsza technologia tym szybciej). O ile nośniki cyfrowe łatwo powielać bez straty jakości to analogowe nośniki magnetyczne zawsze będa narażone na utratę.

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                      Chyba jednak nie ze względu na nietrwałość nośnika.
                      slucham? jak to nosniki sa nietrwale? moje CD po kilku latach nie nadaja sie do sluchania a kasety z dziecinstwa graja bez zmian!

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                        Tak się zastanawiam czy kaseciaki przeżyją renesans jak gramofony. Chyba jednak nie ze względu na nietrwałość nośnika. Czarne płyty są długowieczne, wszystko co po nich nastąpiło to nietrwały szmelc,taśmy, kasety, cd, dvd, to wszystko ulega rozkładowi z biegiem lat (a im nowsza technologia tym szybciej). O ile nośniki cyfrowe łatwo powielać bez straty jakości to analogowe nośniki magnetyczne zawsze będa narażone na utratę.

Yoshi a szpule ? :)
                        Ja na stryszku mam jeszcze czterościeżkowca...
                        DSCF0087.jpg

Chyba aż odpalę, obczaję czy to jeszcze wg działa (z tego co pamiętam to ten jeden był na części...)

Skomentuj

Zwykle kaseciaki to jednak ciut slaba jakosc dzwieku, choc ma swoj czar jesli posiadamy naprawde dobry magnetofon i nowe tasmy. Natomiast magnetofony szpulowe to calkiem inna klasa sprzetu. Tutaj mozna osiagnac jakosc dzwieku lepsza niz CD.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                            Zwykle kaseciaki to jednak ciut slaba jakosc dzwieku, choc ma swoj czar jesli posiadamy naprawde dobry magnetofon i nowe tasmy.
                            to ja ci napisze cos w co sam nie moglem uwierzyc...
                            jakis czas temu kolega dostal stara wieze radmora
                            byl tam kaseciak
                            jako ze byly to czasy przejsciowe miedzy kasetami-cd-mp3 to czesto sie nagrywalo cos z kompa lub cd na kasety

przy uzyciu dowolnej kasety w tym radmorze przy nagrywaniu z kompa uzyskiwalismy lepsza jakosc dzwieku niz oryginalne kasety!
                            jakosc byla tak dobra jak mp3 na kompie!
                            nie wiem co ten radmor robil z tymi kasetami ale naprawde zaluje ze kolega sie go pozbyl...

Skomentuj

grać może grają po tylu latach ale na pewno jest utrata jakości jak to sobie tak leży :P
                              takie zwykle płyty CD potrafią szybko paść ale nie spotkałem się z zużytym tłokiem (oryginałem)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                to ja ci napisze cos w co sam nie moglem uwierzyc...
                                No ja wierze, jak najbardziej, teraz tylko mozna sie zastanowic jaka jakosc oferuje np Nakamichi...

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
                                  takie zwykle płyty CD potrafią szybko paść ale nie spotkałem się z zużytym tłokiem (oryginałem)
                                  za malo ich mam zeby cokolwiek o tym napisac

Skomentuj

Uploaded with ImageShack.us

Zostały tylko zabawy ze strojeniem :-P

Skomentuj

ja bym dal seasa bizej osi
                                      ale wykonczenie bardzo dobre

Skomentuj

Masz na froncie nałożoną jakąś pleksi czy lakier tak grubo położony?

Pawle, umiejscowienie seasa jest bardzo dobre

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                          Pawle, umiejscowienie seasa jest bardzo dobre
                                          ale wizualnie nie do końca

MormoN super ja bym tylko dał czarną czerń na środkowy pasek zamiast tego brązu, ale nie jest źle

Albo zdjęcie, albo tyle tego lakieru dziwnie wpływa na kwestie wizualną BR w lewej kolumnie (w oddali), albo po prostu nie jest jeszcze wciśnięty do końca

Skomentuj

Czaruję...
                                          X