Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Haahahahahaha Pizdzik teraz to powiedziales :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez pizdzik
      matka pewnie ze 3 miesiace bedzie mi wypominac ze jej szafke porznlem....
      :lol:
      trzeba bylo sie do mnie zglosic - mam kilka do wywalenia

Skomentuj

Pawel S., gdybym mieszkal blizej to bym z wielka checia przyjol... :grin:

Skomentuj

Zamieszczone przez Tanner
          Jutro jade po dechy ;D
          Obrazek
          Tanner gdzie w Bielsku zaopatrujesz się w dechy ? ja w Castoramie ale poniżej 20cm nie przytną :( mój XXLSik spoczko bo na każdej ścianie przekracza 20cm, gorzej jak zacznę robić resztę kina na HDS 134 :/

A żeby nie było że robię offtopa :p

puzzle ala xxls

Car audio, czekam jeszcze na kondensator i trochę wolnego czasu, to maleństwo po prawej to ARN

Skomentuj

Delikatnie powiedzne"malenstwo"! :lol:

Skomentuj

adambb, co to za kolos i do jakiego auta?

Deseczki z castoramy, caly subek zmiescil sie w 3 sztukach:
              -2x front
              -tyl gora dol
              -boki + profil
              i kazda miala wieksze wymiary niz te co podaja w castoramie, w domu sobie dociąłem na mniejsze, widac jeszcze ze przeszlifowac trzeba ale to nie problem :)

Skomentuj

To jest BM Nuke, wyrwałem go za dosłownie grosze, tak to jest jak się kupuje głośnik a nie ma pojęcia że ciężko będzie go napędzić (z tego co pamiętam sprzedający próbował go podłączyć do jakiegoś magnata a tu klops), ja do niego kupiłem dość potężny piecyk też z BM. Ma to grać w Oplu Tigra (zabudowa z żywicy) na razie kombinuje jak to wszystko upchać w tak małym bagażniku. Po wstępnych próbach odsłuchowych w obudowie testowej (closed 45l) no co tu ukrywać petarda jest ale tylko do mocnego grania i właśnie takie było moje założenie

Skomentuj

Zamieszczone przez adambb
                  jest ale tylko do mocnego grania i właśnie takie było moje założenie
                  chyba napie(^$(#(#@ , a nie grania

Skomentuj

Hehe nuke są stworzone do closed w br to on się rozwala :smile:

Skomentuj

a to moje dzielo w produkcji:

Jak do tej pory koszt wynosi 10 zl :mrgreen: Niedlugo fornirowanie, ciekawe co mi to wyjdzie

Skomentuj

poti89, pod co to?

Skomentuj

To moja pierwsza konstrukcja, arn150 i sc10n,na pierwsza konstrukcje podobno idealne. Nie wiem czy zdolam polozyc fornir na tyck zokragleniach, jak to najlepiej zrobic??

Skomentuj

poti89 nie wiem jak inni to widza, ale dla mnie scianka przykrecona na 4 wkrety to troszke malo...imho

Skomentuj

HeatheN, etam, to są małe kolumienki, wystarczyłby nawet sam wikol.
                              poti89, na zaokrągleniach kładzie się tak samo jak na płaskich powierzchniach, tzn. nakładasz Moment na fornir i na kolumnę, czekasz aż podeschnie i mocno dociskasz, najlepiej jakimś klockiem.

Skomentuj

Zamieszczone przez HeatheN
                                poti89 nie wiem jak inni to widza, ale dla mnie scianka przykrecona na 4 wkrety to troszke malo...imho
                                jak jest klejone np wikolem to wogole nie trzeba wkretow

Skomentuj

HeatheN, czy ja wiem czy za malo. Niektorzy w ogole nie daja wkretow i jest dobrze. Czasmi nie ma sie co wysilac skoro scianki sa dosc grube jest dosc spora powierzchnia polaczona klejem

Skomentuj

Jeszcze zostalo mi troche szlifowania.. aha i mam jeszcze jedno pytanie czy powierzchnia pod fornir musi byc jak lustro?? tzn zadnych nierownosci nie moze byc czuc pod palcem?? bo np w miejscu laczenia plyt czuc lekki skok.Czy to bedzie widoczne??? fornir dab 0,6 mm

[ Dodano: 2008-04-30, 14:15 ]
                                    a co do scianki to calej obudowy trzyma sie ona na dwoch wkretach bo (na gornym i dolnym) bo te na srodku skrecaja tylko dwie plyty do siebie,ale calosc obficie klejona vikolem,raczej bedzie trzymac :mrgreen:

Skomentuj

ProCab'y w kolejności Ls40, Ls25, Ls15 czyli nowe okablowanie do monitorków i połączenia ze wzmacniaczem. Na ewentualne pytanie czemu aż 4mm2 odpowiem-a czemu nie :lol: przy tej cenie troche "audiofili" niezaszkodzi :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez poti89
                                        Jeszcze zostalo mi troche szlifowania.. aha i mam jeszcze jedno pytanie czy powierzchnia pod fornir musi byc jak lustro?? tzn zadnych nierownosci nie moze byc czuc pod palcem?? bo np w miejscu laczenia plyt czuc lekki skok.Czy to bedzie widoczne??? fornir dab 0,6 mm
                                        jak nie ma dzior to bedzie dobrze, warzne jest tylko to zeby klej byl rozprowadzony rowno, takiego "przejscia" napewno nie bedzie widac, co innego jak bys nie zaszpachlowal dzior po wkretach

Skomentuj

No juz 3 scianki za mna :mrgreen:

PS ale ten dąb jest kruchy, kazdy fornir tak ma??

Skomentuj

Czaruję...
                                          X