Haahahahahaha Pizdzik teraz to powiedziales :lol:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Tanner
A żeby nie było że robię offtopa :p
puzzle ala xxls
Car audio, czekam jeszcze na kondensator i trochę wolnego czasu, to maleństwo po prawej to ARN
Skomentuj
-
To jest BM Nuke, wyrwałem go za dosłownie grosze, tak to jest jak się kupuje głośnik a nie ma pojęcia że ciężko będzie go napędzić (z tego co pamiętam sprzedający próbował go podłączyć do jakiegoś magnata a tu klops), ja do niego kupiłem dość potężny piecyk też z BM. Ma to grać w Oplu Tigra (zabudowa z żywicy) na razie kombinuje jak to wszystko upchać w tak małym bagażniku. Po wstępnych próbach odsłuchowych w obudowie testowej (closed 45l) no co tu ukrywać petarda jest ale tylko do mocnego grania i właśnie takie było moje założenie
Skomentuj
-
Jeszcze zostalo mi troche szlifowania.. aha i mam jeszcze jedno pytanie czy powierzchnia pod fornir musi byc jak lustro?? tzn zadnych nierownosci nie moze byc czuc pod palcem?? bo np w miejscu laczenia plyt czuc lekki skok.Czy to bedzie widoczne??? fornir dab 0,6 mm
[ Dodano: 2008-04-30, 14:15 ]
a co do scianki to calej obudowy trzyma sie ona na dwoch wkretach bo (na gornym i dolnym) bo te na srodku skrecaja tylko dwie plyty do siebie,ale calosc obficie klejona vikolem,raczej bedzie trzymac :mrgreen:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez poti89Jeszcze zostalo mi troche szlifowania.. aha i mam jeszcze jedno pytanie czy powierzchnia pod fornir musi byc jak lustro?? tzn zadnych nierownosci nie moze byc czuc pod palcem?? bo np w miejscu laczenia plyt czuc lekki skok.Czy to bedzie widoczne??? fornir dab 0,6 mm
Skomentuj
Skomentuj