Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ten górny rancik mam nadzieje zeszlifujesz na równo;>

Skomentuj

no postaram się, ale boję się że jeszcze bardziej zepsuję. U góry widać takie zaciemnienia one są z kleju w miejscu łączenia forniru i w dwóch miejscach gdzie popękał mi fornir

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
        te glosniki nie sa nic warte!! wywal je lub oddaj komus innemu - np MNIE :mrgreen:
        Skoro tak mówisz, to w poniedziałek wysyłam paczkę do Ciebie....

...oczywiście za pobraniem :mrgreen:

Skomentuj

drobne zakupy

Skomentuj

Ooo, co tym razem się szykuje?

Skomentuj

2 suby na MDS08 do samochodu (wiorowka), kolumny na HDS180 + XT25 (18mm MDF), 2.1 do kompa na glosnikach z odzysku, skrzynki do zwrotnic strojonych, skrzynka testowa dla ARN116 i cos tam jeszcze bylo...

Skomentuj

Pawle tobie widze ze sie nudzi... jak ty znajdujesz czas na to wszystko ?

Skomentuj

nie, wcale mi sie nie nudzi. to zamowienie mialo byc realizowane jakies 3-4 tygodnie temu ale alob koles byl na urlopie albo mieli inwentaryzacje...
                  tak wiec glupio wypadlo juz na rok akademicki :/

pierwsze 3 pozycje sa na zamowienie - nie dostalem stypendium wiec musze jakos zarabiac :P
                  a reszta jakos powoli bedzie sie skladac
                  sklejenie poczatkowe to zaden problem. gorzej bedzie z frezowaniem, szlifowaniem, oklejaniem i lakierowaniem :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                    nie dostalem stypendium wiec musze jakos zarabiac
                    Trzeba było nosic teczki zamiast klecić skrzyneczki... :wink:

Skomentuj

Nie na temat...
                      pegelmesser, zaspalem na poprawkowy egzamin z fizyki wiec stypendium przepadlo :cry:

Skomentuj

Nie na temat...
                        Pech. Ciekawe jaka srednia trzeba u was miec na PK, pewnie 4,5 labo wiecej.

Skomentuj

Nie na temat...
                          od 3,9 :P stypendium wynosi 300-500zl. czyli duzo wiecej niz u kolegi ktory studiuje w bydgoszczy i ma najlepsza srednia na roku ;]

Skomentuj

Ja mam pytanie do posiadaczy HDS180 na ile stroicie go, bo nigdzie nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi? Na stronie Akustyka pisze coś 35Hz w 20 litrach.

Skomentuj

Nie na temat...
                              U mnie na PWR na wydziale na 1 i 2 roku od 3,8 i tak mało kto je ma:)

Skomentuj

ja mam hdsa180 w 15 litrach srojonego na ok 50hz. I bas jest świetny. natomiast jak dla mnie jest za mało srednicy. mam wrazenie ze za srednie tony odpowiada tylko xt25tg. W zasadzie te kolumny grają niewiele lepiej srednica od startych kolumn na ARN200 i stx PJ.

[ Dodano: 2008-10-16, 17:41 ]
                                A moze to wina mojego nieakustycznego pokoju? Poczekam az sie dokladnie wygrzeją i powiem coś wiecej.

Skomentuj

A zwrotnice masz tą co jest na forum, czyli (chyba) z akustyka. Ja właśnie mam zwrotnice według tego schematu i co mi się podoba to średnie tony i wokale. Ale nie mam porównania z czymś z podobnej półki lub lepszej.

Skomentuj

tak zwrotnica jest na forum. Sprobuje je jeszcze przetestować w innym pokoju.

Skomentuj

Nie na temat...
                                      dj_zibi, u mnie tez obnizyli do 3,8 w tym roku. gdybym na fizyke nie zaspal to bym mial :evil:

Jacek90, a moze to wina wzmacniacza lub zrodla?

Skomentuj

wzmacniacz jest puszczony bez przedwzmacniacza. Mam tez karte dzwiekowa Sb 5.1. A wzmacniacz jest na tda7250 z darlingtonami tip147 i 142. ale w drodze jest uniamp tzn. w polowie jest juz polutowany. Trafo do niego bedzie 2x30v 400W.

Skomentuj

Panowie.... zachciało mi się przerobić / zmienić zwrotki w moim stereo 2xKEP + seas.... Znacie jakies alternatywne rozwiązania dla zwrotki zaprojektowanej przez borysa ??

Skomentuj

Czaruję...
                                          X