Zamieszczone przez Pawel S.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Mam małe pytanko co do PJ [ stx ] właśnie do mnie doszły ten gdn wydaje sie być smiesznie mały ale w budzie nooo będzie można sie przyzwyczaić ; )
mianowicie chodzi mo o "obcięcie" PJ [ pierscienia ] po prostu wymiezyc sobie i przejechać kilka razy nożykiem ?? tak po prostu ?? :))
pozdrawiam
Skomentuj
-
mianowicie chodzi mo o "obcięcie" PJ [ pierscienia ] po prostu wymiezyc sobie i przejechać kilka razy nożykiem ?? tak po prostu ?? )
damiani, dlaczego te male silniczki wygladaja jak od magnetofonu :lol:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.damiani, dlaczego te male silniczki wygladaja jak od magnetofonu :lol:Zamieszczone przez kombodamiani, jak robisz frezarkę cnc to zrób jakąś porządną żeby dało rade aluminium frezować to będziesz nam robił panele na wzmacniacze itp. :mrgreen:
damiani, cóż to za frezara będzie z tyloma silnikami? :| 10d? xD Jak na moje oko to 3 wystarczą ... ( 3 osie, x, y, z )a następne 3 kupiłem bo były tanie :mrgreen:
Skomentuj
-
ja się od następnego tygodnia zabieram bo najpierw budowę na podwórku trzeba skończyć.... w sumie już mam wszystko kupione, czekam jeszcze tylko na paczkę z frezarką (w offtopicu w okazjach dałem do niej linka), na razie kosztowało mnie to 500zł a mam części na 2 maszyny
śruby pociągowe to pręty gwintowane a prowadnice na łożyskach i kątownikach aluminiowych, konstrukcja "drewniana"
jak tylko kasy przybędzie to biorę się za frezarkę z aluminium, kupujcie JIG'i :mrgreen:
:mrgreen: :lol:
Skomentuj
-
śruby pociągowe to pręty gwintowane
drewniana konstrukcja jak bedzie dobrze wykonana to spokojnie mozna w aluminium dzialac ;p ....ale sroby metryczne to porazka..... zobaczysz za niedlugi czas bedziesz musial to rozbierac i wkladac trapzezowki ....lepiej zrobic to odrazu bo podsumowujac bedziesz z kasą do tylu wlasnie o koszt tego badziewia ktory kupiles na poczatku
Skomentuj
-
kondrax, ser się nie przypalił był ciągnący tak jak pisałem tylko troche sos się przypalił, a co do ciasta, taki mały test jakiegoś znalezionego w necie + własne modyfikacje czyli
150g mąki pszennej tortowej, 50g maki kukurydzianej, i teraz o dziwno 1/4 szklanki gotowanych przetartych ziemniaków, jakieś 15g drożdży, 1/3 szklanki wody, sól, pieprz, cukier i dla smaku troche kostki smakowej knor oregano
Skomentuj
Skomentuj