Nie wiem czyj serwer i kto za niego oraz domene płaci, a bywaja to kwoty nawet kilkaset zł rocznie zakładając że diyaudio nie przekracza 20GB, ale... jak potrzeba pieniędzy na utrzymanie strony to zamiast "dobrowolnych zbiórek" można zaoferować użytkownikom miejsce na serwerze i domene w postaci nazwa_uzytkownika.diyaudio.pl za drobną opłatą raz na rok. Jako że dużo użytkowników ma jakieś swoje strony pozakładane i prowadza bloga/dzienniki jakkolwiek to nazwać to myślę, że posiadanie adresu z pod diyaudio.pl może być atrakcyjne dla wielu i zachęcić innych do zakładania własnych blogów.
W naszym tempie działania może okazać się że termin realizacji to późna wiosna :-) tym razem byłby za dobrej jakości Polo z mały wyszywanym logo. Trwałość i uniwersalność takiej koszulki bez porównania do tych naprasowywanych T-shirtów
Panowie czy możecie udostępnić adres IP do wpisania w przeglądarce, na którym stoi aktualnie forum? Wszystkie możliwe kompy rzucają mnie na stronę home.pl, lokalne dns juz czyściłem i nic to nie pomaga. Jedynie Tapatalk ma kontakt z forum.
Nie mogę tak zrobić bo jestem w sieci wewnętrznej i wtedy nie mam wyjścia w ogóle. Pozostaje chyba jedynie czekać az mój DNS sie odawieży sam. Google półki co ma zindeksowane forum na starym serwerze
Skomentuj