Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

James miał model 550 spider.

Skomentuj

Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz posta
      James miał model 550 spider.
      dokładnie tak :)

Skomentuj

Wiedziałem, ze cos było w nazwie :)
        Ale podobne sa
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
          Ale podobne sa
          teraz to sie popisales. widac ze nie gustujesz w porsche

356A

550 spyder

Skomentuj

Oba równie legendarne, 356-pierwsze auto porsche, 550-pierwsze auto wyścigowe Porsche. Mnie się bardziej podoba 356 :)

Skomentuj

bardzo lubie ta linie... ale bym glupio w tym wygladal :( raz stalem obok repliki. czemu to wszystko takie male? :(

Skomentuj

...bo po tym genetycznym żarciu tylko my jesteśmy tacy wysocy Pawle.. :)

Skomentuj

Czarnobyl działa chłopaki :P
                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Ehhhh zachwycacie sie garbusem

Skomentuj

Carman ghia to tez garbus ale jaki piekny
                      Wg mnie jeden z najladniejszych samochodow w historii

Skomentuj

Olej z biedry zakupiony :)
                        Załączone pliki
                        Last edited by lklukasz; 25.06.2013, 21:52.
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

a ja zakupiłem dzisiaj w biedronce antenę samochodową i odświeżacz samochodowy melon-ogórek polecam

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN Zobacz posta
                            odświeżacz samochodowy melon-ogórek
                            Ja też:P

Skomentuj

Ogórki tez kupiłem

Teraz pytanie:
                              Ktory olej jest wg was lepszy?
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Mi sie wydaje ze jeden czort. Na jednym i drugim pojedzie, różnicy nie powinieneś odczuć

Skomentuj

Ja jeździłem w po-poprzednim aucie na takim Elfie (bo tani był) i nic do zarzucenia nie miałem, olej jak olej :)

Skomentuj

Olej z biedry zakupiony
                                    Sprawdzałem, podejrzany jest, bo całkiem inne opakowanie niż oryginał... niby naklejka wymiany jest odklejana, ale w oryginalne całkiem inaczej wyglądają i co ważne - mają innego importera...

Ktory olej jest wg was lepszy?
                                    Bałbym się oba zalać, pieron wie co to jest tak na prawdę. Jednak z oryginałów to... castrol :)

A tu taki test stary:

http://www.animegame.com/cars/Oil%20Tests.pdf jest gdzieś rozszerzona wersja.

Zamieszczone przez ŁukaszN Zobacz posta
                                    antenę samochodową
                                    To źle zrobiłeś :P Nie będzie działać jak powinno... choć te 7zł to i tak będzie lepiej niż bez :)

Ogórki tez kupiłem
                                    Haha widzę że na forum mamy wszyscy jeden gust co do zapachów hehe :) ja kupiłem matę sylikonową, nie wiem po co..

Skomentuj

Biedronka zawsze ma troche inne opakowanie.
                                      Jednak na 100% nie sa to podróby
                                      W czasach szybkich sądów, pozwów i szukania kasy wszędzie żadna ze stron by sobie na to nie pozwoliła.

Jednak sa w biedronce produktu przewyzszajace jakością oryginał.
                                      Maja wyższe/lepsze normy niż oryginał na niektóre produkty.
                                      Biedronki na polskim rynku to potentat i firmy same do nich przychodzą.
                                      Maja tez duże kary za nie dotrzymanie warunków umowy

---------- Post dodany o 00:36 ---------- Poprzedni post o 00:34 ----------

Maja innego importera dzięki czemu maja lepsza cenę
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Masz chęć i czas zrobić zdjęcie tylnej etykiety olejów w lepszej rozdzielczości? Bo ja miałem tylko 20min na zakupy i nie zdarzyłem temu się przyglądnąć dobrze.
                                        Jednak sa w biedronce produktu przewyzszajace jakością oryginał.
                                        Ale większość markowych produktów jest gorszych niż oryginał... Wiem co idzie na biedronkę bo ojciec wozi i jest wiele firm w mojej okolicy które zaopatruje biedronkę w towary - Amplus, (warzywa, owoce), Felix (orzeszki, chipsy), U jędrusia(Swojska chata- garmażerka) i wiem że nie idzie tam towar 1 jakości...

Maja innego importera dzięki czemu maja lepsza cenę
                                        Nazwa importera pierwszy raz obiła mi się o oczy- topcol, topcar czy jakoś tak - coś na T w każdym razie. Nowy dostaje lepszą cenę niż stary wyjadacz? :P Mógł sam naliczyć mniejszą marże, bo przy ilości jaką wzięła biedrona i tak zarobi krocie.

Skomentuj

O której firmie mówisz?
                                          Jedna z nich to moi sasiedzi jak okazało.
                                          Dosłownie :)
                                          Załączone pliki
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X