Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

W sobote szykuje sie nocna masa krytyczna... Mialem na to wielka ochote ale znowu nie pojade
    Dzisiaj rano jadac do garazu mialem maly wypadek. Wjezdzajac na parking nie wychamowalem przed wyjezdzajacym samochodem... Niestety wgniotlem pani tyl focusa :/ ale spokojnie - rower caly moje biodro niestety nie do konca. Dojechalem do garazu i nie bylo zle. Ale w domu boli coraz bardziej :/

Skomentuj

Luzik, pewnie tylko stłuczenie , za parę dni przejdzie :) .

Skomentuj

zostalo wlasnie te pare dni do konca urlopu... :/ a robota czeka

Skomentuj

A ja kupiłem sobie na Allegro taki rowerek:
          http://allegro.pl/lakes-alu-meski-ro...629497304.html

Są tu znawcy sprzętu rowerowego - warto było?
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Za te pieniądze kupiłbyś jedynie marketowy rowerek ewentualnie. Wg mnie dobry zakup. A jak felgi są wycentrowane, przerzutki i hamulce wyregulowane, to się tylko radować z zakupu. No i jeździć.

Skomentuj

stara deorka z tyłu ale za ta cene bylo warto
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

popieram przedmówców, za tą kasę nie kupisz nic nowego o przyzwoitej jakości. nic tylko pedałować :)

Skomentuj

wrocilem ze szpitala
                  boli, ale wszystko cale

Skomentuj

ciekawe czy jumany

Skomentuj

Zamieszczone przez nepez Zobacz posta
                      ciekawe czy jumany
                      Nie wiem czy jumany czy nie, gość sprzedaje sporo rowerów na Allegro, wysyła ja z Niemiec, tamtejszy ma też adres w adresie konta bankowego.

Rowerek dziś przyszedł, w bardzo dobrym stanie, wyregulowany, zadbany. Jedynie muszę dopompować oponki i w sumie można jechać. Jak na 28 cali i cenę zakupu to wydaje mi się, że bardzo dobrze. Ja jestem mega zadowolony, bo przesiadam się jeszcze z roweru kupionego na komunię....czyli kupionego prawie dwie dekady temu :)
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

gratulacje ze udalo sie kupic tanio
                        ale ja bym nie zaryzykowal zakupu bez przymiarki :/

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                          Nie wiem czy jumany czy nie, gość sprzedaje sporo rowerów na Allegro, wysyła ja z Niemiec,
                          Właśnie dlatego wyraziłem taką wątpliwość. Choć z drugiej strony nie ma podstaw podejrzewać każdego sprzedawcy licytującego przez Allegro o zbywanie przedmiotów z kradzieży.
                          Jednak w miarę mozliwości warto na takie sprawy zwracać uwagę, żeby zadowolenie nie skończyło się oskarżeniem o paserstwo.
                          Last edited by nepez; 26.09.2012, 07:47.

Skomentuj

Dlatego ja kupując na allegro rower wydrukowałem sobie ogłoszenie i całą korespondecję ze sprzedającym. Tak dla spokoju sumienia

Skomentuj

A ja będąc w sklepie martes sport spotkałem się z rowerem cube, pełne xt, tarcze hydrauliczne, amortyzator rockschock. Czyli bardzo dobry sprzęt, w obniżce o 500zł do 3k zł. Myślę, że warto. A na marginesie, pochwale się moim sprzętem:
                              http://buy.vivastreet.co.uk/sports+b...-bike/52881027
                              Dokładnie taki.

Skomentuj

Zamieszczone przez DeKeR Zobacz posta
                                amortyzator rockschock
                                raczej rockshox, pamiętasz może model?

Skomentuj

Nie na temat...
                                  A na marginesie, pochwale się moim sprzętem:
                                  http://buy.vivastreet.co.uk/sports+b...-bike/52881027
                                  Dokładnie taki.
                                  jak bede w stanie to trzeba zrobic zdjecia twojego na tle mojego

Skomentuj

modelu nie pamiętam ale z tego co patrze na allegro to może być ten i cena podobna,
                                    http://allegro.pl/cube-acid-22-black...592785224.html
                                    Pawel S. dokladnie trzeba by bylo zrobic foty, dla porownania.

Skomentuj

Nie na temat...
                                      Pawel S. dokladnie trzeba by bylo zrobic foty, dla porownania.
                                      ale najlepiej roznice odda chyba zamiana rowerow. raz ja na twoim, pozniej na swoim...

Skomentuj

Nie na temat...
                                        kurcze, kusi mnie ten cube może ktoś chce kupić scott'a?:)

Skomentuj

Cena nie jest zła za Cube - tylko zależy co tam siedzi dokładnie, bo mogą być podmienione tarcze na słabszy model, albo amor też z niższej półki wsadzony. Czasem sprzedawcy robią taki "downgrade".

Skomentuj

Czaruję...
                                          X