Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rowery i akcesoria

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
    Jak zakonserwujesz i odstawisz w "ciepłe" i suche miejsce
    chodzilo mi o to ze powinienes jezdzic tez zima a nie go magazynowac! :p

ja swojego od zakupu nie mylem jeszcze :(

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta

ja swojego od zakupu nie mylem jeszcze :(
      To nie dobrze,jedź z nim na myjnie i użyj tylko ciepłej wody bez środków myjących. Po powrocie do domu użyj smarów rowerowych (smar do łańcucha i zębatek w sprayu,smar do łożysk w sprayu,smar do goleni również w sprayu... tylko nie mów że nie masz). Polecam Brunoxa.

---------- Post dodany o 13:07 ---------- Poprzedni post o 13:04 ----------

http://allegro.pl/brunox-deo-do-amor...804951577.html

http://allegro.pl/brunox-top-kett-sm...804951569.html

http://allegro.pl/smar-brunox-bike-f...787273091.html

..i inne.

Skomentuj

tylko ze moj blota jeszcze nie widzial
        najbardziej zakurzyli go chlopaki w garazu jak stal po wypadku

lancuch oczywiscie smarowalem, goleni jeszcze nie

Skomentuj

2 miesiace nie jezdzilem na rowerze
          jak w koncu sie wykurowalem i zrobilem rozgrzewke to mieczaki w ostatniej chwili odwolali listopadowa mase krytuczna! :[
          bo snieg zaczal padac! :(

---------- Post dodany o 19:30 ---------- Poprzedni post o 16:41 ----------

jednak w kilka osob pojechalismy. rundka dookola centrum. bylo calkiem przyjemnie... ale teraz zaczyna jednak pobolewac biodro :/

Skomentuj

Ja natomiast zrezygnowałem z wiercenia dziur na haki,gdzie indziej rower będzie zimował.

Skomentuj

dzisiaj byla wspaniala pogoda - nie moglem tego nie wykozystac!

tym razem mycie i smarowanie konieczne - cos mi z przodu piszczalo :/

Skomentuj

dzisiaj byla wspaniala pogoda - nie moglem tego nie wykozystac!
                a łopony wymieniłeś? czytałem twój temat z forumrowerowym

Skomentuj

kupilem ale nie wymienilem :p
                  przeciez te fabryczne lepiej sie sprawdza na sniegu
                  dla komfortu jeszcze powietrza spuscilem...

Skomentuj

Łooo,w Koszalinie tyle śniegu? w bydzi ino lekko biało.

Skomentuj

tak, tyle sniegu
                      nawet celowo unikalem odsniezonych drog

Skomentuj

kupilem ale nie wymienilem
                        kupileś trekingowe CST? ja planuję kupić 29ery do crossa tylko nie mogę się zdecydować

Skomentuj

Zamieszczone przez malutkiz Zobacz posta
                          kupileś trekingowe CST?
                          tak, bo tanie
                          sprawdze czy jest wyrazna roznica miedzy bieżnikami. obecnie np ciezko utrzymac ok 50km/h
                          jak sie sprawdza to zainwestuje w BIG APPLE lub cos podobnego

---------- Post dodany o 19:44 ---------- Poprzedni post o 19:37 ----------

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                          tylko nie mów że nie masz). Polecam Brunoxa.
                          juz zakupiony

---------- Post dodany o 00:13 ---------- Poprzedni post o 19:44 ----------

chyba juz o to pytalem - jakie macie doswiadczenie z niedrogimi lampkami na przod?
                          mialem tanie marketowe diody, ale rower sam sie przewrocil i obie sie polamaly...

moje wymagania to nic gorszego jak itp eos a3 czyli Cree XP-E Q5 i 80 lumenow

Skomentuj

marian, wielkie dzieki za te namiary na smary/oleje
                            nie mialem pojecia ze bedzie az tak wielka roznica w pracy amorka!
                            az ide go przetestowac

---------- Post dodany o 17:36 ---------- Poprzedni post o 16:02 ----------

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                            Deker, po taniości to kup sobie Ultrafire WF-501b
                            dzisiaj testowalem ja w mikro - dobra latarka, ale solarforce totalnie ja zdyskwalifikowal!
                            ponad 2x wiecej swiatla i wiekszy zasieg. ja tam oszczedzac nie bede

Skomentuj

przed chwila kupilem blotniki do roweru. niedosc ze go oszpecilem to jeszcze wywalilem 80zl :/
                              ale do pracy jakos jechac trzeba

---------- Post dodany o 10:19 ---------- Poprzedni post o 12:57 ----------

jak na zlosc skonczyly sie te latarki! :[

Skomentuj

Zamieszczone przez BraWo Zobacz posta
                                Mam juz wreszcie SOLARFORCE'a :)

Pierwsze wrazenie to jakość obudowy powala.
                                Pięknie obrobiona na CNC alu, świetna anoda. Miekko i płynnie "chodzący" włacznik. Lezy w dłoni tak w sam raz. Masa światła, w porównaiu do mojego mikrusa K3 od LEDLENSER'a to istna przepaść. Ładuję teraz ogniwo i około 16-tej robię test przy zgaszonym świetle oraz na parkingu przed biurem
                                Dobra wrażenia po I tescie :)

Wczoraj wieczorem miałem niezły polew z Żonki gdy przy zgaszonym świetle zaświeciłem na 100% mozliwości latary. Zawołałem ja do pokoju i mówię, że mam właczoną latarkę,
                                Ona na to, że czekaj zgasze światło to zobaczymy jak świeci!!!!
                                SZOK, strumień światła jest tak mocny że pokój mojej córy 3x3m jest rozświetłony jak świetłowką 11W!!!!

Naprawdę jest czym świecić, otwarłem okno około 24 w nocy i dawaj na całego, za blokiem gdzie mieszkam jest przedszkole i zero latarni. Przywaliłem na 60% strumień świtała z 50metrów do przodu spokojnie oświetla promień ok. 30 metrów. To jest to pomyslałem i przykręciłem na 100% SZOK! nie mam co żałować. Tak jak pisał Cudny90 Sprzęt na lata. Zrobiony super, zaprogramowany i ustawiony tak aby się nie zepsuł po kilku nawet latach :)

testy rowerowe na wiosnę
                                Doczekac sie nie mogę!

---------- Post dodany o 10:44 ---------- Poprzedni post o 10:42 ----------

przed chwila kupilem blotniki do roweru. niedosc ze go oszpecilem to jeszcze wywalilem 80zl :/
                                ale do pracy jakos jechac trzeba[COLOR="#696969"]
                                No rower uzbrojony w chlapaczo błotniki i inne cuda raczej nie grzeszy urodą. Za to funkcjonalnosć 100% większa bo do pracy można śmiało smigac po kałużach
                                :)

Skomentuj

Zamieszczone przez BraWo Zobacz posta
                                  Za to funkcjonalnosć 100% większa bo do pracy można śmiało smigac po kałużach
                                  wlasnie dlatego kupilem. pojechalem przed praca na zakupy. a ze juz przed pierwszym sklepem bylem brudny i pochlapany to zachaczylem o rowerowy

Skomentuj

grudniowa koszalinska masa krytyczna byla malo liczna - jedynie 14 osob
                                    ale za to byla TV i robili z nami wywiady
                                    na szczescie mnie omineli :p
                                    ale bylem w tv!

Skomentuj

http://www.bikemap.net/route/1961214...ype=ts_terrain

musze sie pobawic z eksportowaniem tras na kompa

styczniowa koszalinska masa krytyczna. tym razek krotko bo juz w polowie drogi nie czulem palcow! przez rekawiczki!

Skomentuj

Śnieg leży a wy już rowery wyciągacie? Ja do puki zima całkowicie nie ustąpi nie ruszam go z piwnicy z prostego powodu: strasznie wszystko rdzewieje od tej soli drogowej...

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                                          Śnieg leży a wy już rowery wyciągacie?
                                          nie czytales calego watku?

w skrocie:

ja jezdze codziennie

oszczedzam godzine na same dojazdy do pracy!
                                          nie wspominajac juz o tym ze nie mam jak wrocic wieczorem

Skomentuj

Czaruję...
                                          X