Zamieszczone przez wrotekpoz
Zobacz posta
Okno 60cm od tylnej sciany :/
lewa wneka 141cm, komin (zamkniety) 124cm (35cm gleboki), wneka prawa 91cm
Ze wzgledu na okno maksymalna glebokosc zabudowy 55cm z czego trzeba odjac jakies 7cm na drzwi lamane/skladane bo naprzesuwne prawa wneka za mala.
Dzis rozrysowalem cos takiego jak na rysunku tylko na komin nie mam pomyslu :/

Lewa szafa (szer 141cm wys 241cm):
Całość do pawlacza podzielona na 2 części dla mnie jedna dla partnerki druga czyli wszystko opisane bedzie symetryczne jak na rysunku lewa i prawa str.
Dół: szuflady 40cm wysokie na dokumenty i inne prywatne rzeczy
-powyżej po dwie szuflady H: 20cm L: 70cm na bieliznę
-Powyżej po 4 półki H: 30cm L: 70cm na ubrania
-Na samej górze pawlacz H: 40cm L: 140cm na dawno zapomniane rzeczy ktore jednak musza sie odlezec zanim trafia do kosza :)
Komin: ? Po srodku tv 50". Na pewno na plecach biala plyta zgrywajaca sie z drzwiami (beda w polysku) zwykla jak w srodku szaf? lub polysk jak drzwi? nad tv polki ok 2-3szt przez cala dlugosc komina. Niestety ich glebokosc by byly rowno z szafa to 20cm, pod telewizorem myslalem o zlozeniu szafki TV dostawianej szerszej niz szafy?
Ogolnie na komin to jedyny pomysl jaki mi przyszedl do glowy ale sa madrzejsi tutaj ode mnie i liczylbym na ich pomoc i sugestie.
Prawa szafa: (H:241 L:91)
Prosta szafa na 2 rzedy wieszakow: gorny na odziez nie z tego sezonu zdejmowana "kijem" a dol na odziez codzienna, to nam pozwoli miec wieszaki kazdy po ok 120cm. Miedzy nimi byc moze plyta rozdzialajaca i wzamcniajaca konstrukcje?
Skomentuj