Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
    Jaka jest wysokość pomieszczenia ? ile pomieszczenie ma w całości ? możesz je wrzucić "od góry" ? z wymiarami ?
    na rys sa wymiary:
    Okno 60cm od tylnej sciany :/
    lewa wneka 141cm, komin (zamkniety) 124cm (35cm gleboki), wneka prawa 91cm
    Ze wzgledu na okno maksymalna glebokosc zabudowy 55cm z czego trzeba odjac jakies 7cm na drzwi lamane/skladane bo naprzesuwne prawa wneka za mala.
    Dzis rozrysowalem cos takiego jak na rysunku tylko na komin nie mam pomyslu :/

Lewa szafa (szer 141cm wys 241cm):
    Całość do pawlacza podzielona na 2 części dla mnie jedna dla partnerki druga czyli wszystko opisane bedzie symetryczne jak na rysunku lewa i prawa str.
    Dół: szuflady 40cm wysokie na dokumenty i inne prywatne rzeczy
    -powyżej po dwie szuflady H: 20cm L: 70cm na bieliznę
    -Powyżej po 4 półki H: 30cm L: 70cm na ubrania
    -Na samej górze pawlacz H: 40cm L: 140cm na dawno zapomniane rzeczy ktore jednak musza sie odlezec zanim trafia do kosza :)

Komin: ? Po srodku tv 50". Na pewno na plecach biala plyta zgrywajaca sie z drzwiami (beda w polysku) zwykla jak w srodku szaf? lub polysk jak drzwi? nad tv polki ok 2-3szt przez cala dlugosc komina. Niestety ich glebokosc by byly rowno z szafa to 20cm, pod telewizorem myslalem o zlozeniu szafki TV dostawianej szerszej niz szafy?
    Ogolnie na komin to jedyny pomysl jaki mi przyszedl do glowy ale sa madrzejsi tutaj ode mnie i liczylbym na ich pomoc i sugestie.
    Prawa szafa: (H:241 L:91)
    Prosta szafa na 2 rzedy wieszakow: gorny na odziez nie z tego sezonu zdejmowana "kijem" a dol na odziez codzienna, to nam pozwoli miec wieszaki kazdy po ok 120cm. Miedzy nimi byc moze plyta rozdzialajaca i wzamcniajaca konstrukcje?

Skomentuj

Wolałbym rzut z góry :) 141cm to jak podzielsz na pół masz ok 70cm na półki..to trochę szeroka półka, 50cm mieści ok 2rzędów rzeczy , przy wysokości 30cm masz miejsce na bluzy i spodnie. Prawą podziel na pół , nie będziesz szukał garniturów pośród sukienek, 45cm szerokości dla każdego to nie dużo. Czy to wszystkie szafy w pomieszczeniu ? TV wrzuć na scianę i pod tym daj szafkę . na jakiś tuner czy ew routerek się zmieści. Lub zmiana szaf w układzie lewa drzwi mają grubokośc z 3cm :) lecisz tak 50cm półki na dole kosze/szuflady , środek 40cm , prawa strona 50cm na dole kosze szuflady.

Skomentuj

141cm -6cm bo będą 3plyty na szerokosci i zostaje 135 wiec 67cm bedzie idealnie teraz mam 75cm i jest w sumie niezle.
        Glebokosci takie bo mam okno po lewej wiec na kominie tylko polki 20cm ewnetualnie na dole cos ala szafka pod tv. Wysokosc 30cm potrzebuje na tshirty bo mam okolo 150szt wiec 3 rzadki wychodza po 30cm. Telewizor już wisi. Po prawej szafa bedzie waska jak ja podziele to będzie tragedia. Ja wiszacych ciuchow to mam tylko kurtki koszule i garnitur w sypialni jest jeszcze toaletka i szafka nocna.
        Dom jest duzy ma 4 sypialnie na pietrze i lazienke z czego uzywane sa tylko 2 a 2 stoja puste i tam zimowe rzeczy sa stad zabudowa w przyszłym tyg deska parkietowa bedzie ukladana i po podlodze zabudowy.

Skomentuj

no skoro tak uważasz :) 67cm na szerokość to dużo, a skoro Ty masz mało wiszących to po co Tobie po prawej tyle miejsca ? kobieta najczesciej ma więcej :)

Skomentuj

Bo to zabudowa dla mnie i kobiety
            Szafa już ogarnieta mniej więcej jedynie ten komin będę jeszcze analizowal. 67cm niby duzo ale na 3 części też sie tego podzielic nie da

Skomentuj

bawil sie ktos tanimi ramkami do zdjec cyfrowych?
              mysle o takim prezencie dla osoby atechnicznej
              ceny markowych sa jak ceny tabletow :/
              dlatego mysle o takich dp 150zl

Skomentuj

Czyli zapewne dla osoby starszej :). Kiedys kupilem dla mojej mamy najtanszego jak sie nie myle to mediona na karty sd i usb ( wtedy to byla totalna nowosc za kilkaset zlotych). Bez dotykowego ekranu, rozdzielczosc tragiczna bo chyba mniej niz 800x600 ale po ustawieniu na maxa kontrastu i zwiekszeniu jasnosci efekt ok. Wystarczyło zgrac na stara karte sd zdjecia (po zmniejszeniu rozdzielczosci) i byl to wg mnie najlepszy prezent jaki kupiłem do oglądania zdjęć rodzinnych.
                Last edited by ruffpl; 03.05.2017, 23:28.

Skomentuj

wlasnie taka funkcje ma pelnic
                  tv nie czyta zdjec z usb wiec mysle o takiej formie
                  musze pobawic sie tym w sklepie

Skomentuj

Są takie fajne ramki ~150 zł zoom.me się to nazywa. Zrobione właśnie dla nie technicznych podłącza się do sieci i można zdalnie z apki zdjęcia przesyłać.

Skomentuj

ale masz to?
                      ogladalem je w sieci i zobacz ile jest negatywnych opinii o tym

ta ramka ma spelniac 2 zadania - dzialac i po wlozeniu karty sd czy usb pokazac zdjecia :p

Skomentuj

Czy zdarzyło Wam się aby bateria w czasie eksploatacji zmieniła swoją biegunowość ?

Co ja się nakombinowalem...

Skomentuj

Nie raz.
                          https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

Mają moi rodzice i cała rodzina wrzuca tam zdjęcia, są zadowoleni. Jedyne do czego mogę się przyczepić to format obrazu jest dosyć rozciągnięty i wszyscy muszą się umówić czy wrzucać zdjęcia w pionie czy poziomie. Ale tak ogólnie jest ok działa to od świąt bezawaryjnie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz posta
                              Czy zdarzyło Wam się aby bateria w czasie eksploatacji zmieniła swoją biegunowość ?

Co ja się nakombinowalem...
                              To tak jak z rybami błazenkami jak im się znudzi to zmieniają płeć haha w sumie to u niektórych ludzi też następuje takie " przebiegunowanie "

Skomentuj

Panowie z Warszawy i okolic - korzystaliście może z usług Waterjet ? Możecie polecić jakiś zakład świadczący usługi cięcia wodą co przyjmuje małe zlecenia ?

Skomentuj

Ostatnio wreszcie się przełamałem i zacząłem używać apple music.
                                  Tydzień za mą i długie lata przede mną, dawno temu używałem pandory (jednak ją zablokowali tylko do US), potem tylko CD które sobie rippowałem i YT.
                                  Tyle muzyki, legalnie, wrzucam w chmurę bez ściągania mam swoje albumy na każdym iOS i macu na jakim pracuje, na trasę zrzucam co chcę do tableta, albo lecę jak jest zasięg na streamie.
                                  Normalnie gonię technologie ^^

Skomentuj

Co się stało z wątkiem "Tonsil wraca do gry? Dlaczego zniknął?

Skomentuj

http://diyaudio.pl/showthread.php/22...-wraca-do-gry-)
                                      wciaz jest

Skomentuj

Nie mogłem znaleźć przez wyszukiwarkę.

Skomentuj

forumowa wyszukiwarka jest g... warta :/

Skomentuj

Czaruję...
                                          X