Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tak ale te membrany mają potencjał :) już te impregnowane w serii SCX są nawet nawet - z tego co wiem to seria SS zostanie w ogóle wycofana

tamten to stara seria - ciekawe skąd to wytrzasneli :P

Skomentuj

Sound Wave, wiesz może czy stx wróci do poliwęglanu albo włókna węglowego ? :)

Skomentuj

z tego co wiem to ma być nowa 17stka SW i jakiś subbas na aluminiowej membrance - pożyjemy zobaczymy pewnie trochę to zajmie ale może doczekamy się jakiegoś subbasu :P

Skomentuj

Sound Wave o ile mi wiadomo "pewien" subbas miał być już w marcu:)

Skomentuj

ten subbas już jest gotowy i przetestowany, tyle że miał być domowy - mieli na nim suby robić z tym nowym panelem Irkowym 200w, ale okazuje się że jednak będzie speszjal for CA :P

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
              mieli na nim suby robić z tym nowym panelem Irkowym 200w
              :shock:

panowie - jezeli macie jakis kontakt z STXem to wspomnijcie im zeby zrobili neodymowa wersje PJ - bedzie tani tweeter do samochodow

Skomentuj

to myślę że da się prosto i szybko zrobić - przecież wystarczy im front zmienić :) może coś się uda załatwić

Skomentuj

Zamieszczone przez Sound Wave
                  przecież wystarczy im front zmienić
                  oj niewystarczy. nawet peerlessa NDT 53 bylo ciezko wkomponowac a co dopiero glosnik o srednicy 70mm

Skomentuj

ehhh wychodzi polski high end panowie mam problem nie mam oznaczeń + - na głośniku 18akx z której strony lutować + patrząc na głośnik leżący na stole membraną w dół

na pozostałych miałem oznaczenia ale nie mam możliwości wyciągnąć z kolumn bo mam lakierowane sruby i bym sobie obdarł:)

Skomentuj

Podłącz baterie 1,5V i zobaczysz czy membrana jest wypychana czy wciągana.

Skomentuj

oczywiście ma wypychac:d

Skomentuj

dostalem dzisiaj paczke z STXa i o dziwo zobaczylem zmodyfikowane PJ

a te modyfikacje zrobilem juz sam - ekranowanie za pomoca Magnes M-65-32-10
                          koszt 1zl :P (+ klej)

Skomentuj

ja w weekend koncze suba na 22 140 8 SCX:)

Skomentuj

Ale na hu* ten STX kończy sprzedaż niektórych głośników :evil: kur** mam już całą bude zrobioną pod STX 27-300-4-SS a już go nie sprzedają :shock:

Skomentuj

a ja szukam PJ a ich nie ma...

Skomentuj

ja mam tanie uzywane na sprzedaz

Skomentuj

Zamieszczone przez nosmaster
                                    a ja szukam PJ a ich nie ma...
                                    http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&vMenuItem=2 ciekaw jestem gdzie szukales ;]

Skomentuj

tfu miało być AJ :P literówka... :)

Skomentuj

jest nowa kopulka AKX
                                        http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...vItemDB=itemdb
                                        na allegro juz chyba jest jakis czas

Skomentuj

juz nawet irek na nim zwrotnice zrobil :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X