Czy ktoś mógłby mi w tym tygodniu wysłać 5 calowego AWX'a 8R? Zrobiłbym na forum projekt z Wavecorem TW30 WA10. Akurat skrzynkę mam. Ale głośniki musiałbym mieć najpóźniej w środę.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)
Collapse
X
-
Nie rzucajcie się tak z propozycjami pożyczenia głośników......
Potwierdza się, że projekty to większość by chciała, ale żeby zrobić coś w tym kierunku to już nie bardzo.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaNie rzucajcie się tak z propozycjami pożyczenia głośników......
Potwierdza się, że projekty to większość by chciała, ale żeby zrobić coś w tym kierunku to już nie bardzo.
Oczywiście nie winię STX, taki model biznesowy sobie wypracowali i to ich święte prawo, jak komuś nie pasuje to może sobie sięgnąć po przetworniki innego producenta.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzabij Zobacz postamoim zdaniem brak tego zainteresowania w dużej mierze wynika właśnie z braku dostępności głośników.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaCzy ktoś mógłby mi w tym tygodniu wysłać 5 calowego AWX'a 8R? Zrobiłbym na forum projekt z Wavecorem TW30 WA10. Akurat skrzynkę mam. Ale głośniki musiałbym mieć najpóźniej w środę.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaMarian cos Ci nie idzie czytanie ironii, patrz chociazby na emoty:-)Last edited by marian; 05.06.2013, 19:36.
Skomentuj
-
Witam,
jako, że nigdy nie miałem okazji słuchać głośnika wysokotonowego z metalową memebraną a pojawił się T.STX.4.1.200.8.F.A.AL.X chciałem Was zapytać czy tego typu głośniki faktycznie trzeba lubić? Czy aż tak różnią się pod względem brzmienia od innych? Co może w nich denerwować a co można uznać za zaletę? No i ważne pytanie, już pod kątem tego STX-a czy w ogóle warto myśleć o nim przy jego cenie, bo jak wiadomo nie ma niczego za darmo i nie mogę wykluczyć iż w szczególności dotyczy to tego typu przetworników.
Proszę o dwa słowa na bazie Waszych doświadczeń.
Pozdrawiam,
Jacek Zieliński
Skomentuj
-
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Najlepiej byłoby kupić 27TBFC/G aby się to tym przekonać. Wg wielu uznawany za kultowy głośnik, wg wielu nie lubiany. Kwestia gustu. Jedni wolą ushera,morela inni alu seasa. Ten nowy STX hmm.. Nie wiadomo czego się można spodziewać. Tym bardziej, że jak wcześniej już padło, tańszy jest od AWXa, więc pytanie na jakim poziomie faktycznie może być ten głośnik.. Dopóki się nie sprawdzi, to zawsze będzie wielka niewiadoma. Tym bardziej, że w cenie do ok 100zł jest już trochę wysokotonówek co pokazał audiodrivers...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz postaSeas bedzie mi się odbijał finansową czkawką bardzo długo.
STX gorzej .
Skomentuj
-
@LuSzTi - czaję się na te głośniki od ponad miesiąca. Podobno mają być dostępne w tym tygodniu. Jak nie masz ich jeszcze a faktycznie pojawią się na stronie to mogę je zamówić i podesłać bezpośrednio do Ciebie a jak je wykorzystasz to mi je odeślesz.<iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Skomentuj
Skomentuj