Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kep i Morel sprzedane...

Skomentuj

zarobiłeś coś na nich :?: :razz: za ile poszły :?:

Skomentuj

1500zl w sumie niewiele :wink:

Skomentuj

dolphin123, nawet wiem komu :)

Skomentuj

pierwsze odłuchy hds180 vs hds164 0:1

Skomentuj

jamess8, możesz coś więcej napisać? bo osobiście mam hds164 i się tylko dziwie jak ludzie narzekają na bas średnice itp w hds180 :shock:

Skomentuj

po zakupach u naszego kochanego admina mam mozliwosc wygodnego montazu na pojedynczym terminalu
                STXy GDN 14 SCX + PJ w drozszej wersji.
                jutro ekonomiczna... 9 razy :mrgreen:

Skomentuj

słuchałem na jednym kanale hds180 a na drugim hds164 i zmieniałem. Monitor na hds164 jest wytłumiony a 180 nie. Hds164 gra głośniej, chyba lepiej gra na średnicy. W sumie to różnica nie jest wielka, i są to pierwsze wrażenia, dokładne porównanie zrobię na stereo za parę dni

Skomentuj

dolphin123, na allegro poszły? Co teraz będziesz robił?

Skomentuj

a ja powoli zaczynam składać paczki na Seas'ach

Skomentuj

Zamieszczone przez toma085
                        dolphin123, na allegro poszły? Co teraz będziesz robił?
                        przez forum.. teraz zostaly do wykonczenia DXiAKX no i mam parke sdsow, do ktorych prawdopodobnie kupie seasa 22TAF/G...
                        Chyba ze ktos ma inne propozycje co do kopulki :)

Skomentuj

Piwo dla tego, który się w tym wszystkim połapie:

Elektronika gotowa. Teraz kolej na obudowę :smile:

Skomentuj

bart210, nic Ci tam nie brumi? :razz: W takiej pajęczynie to chyba łatwo o jakąś pętelkę :wink:

Skomentuj

3 drogi na STXach SCX
                              calkiem kompaktowe wymiary jak na 3 drogi

Skomentuj

Pawel S., no faktycznie dość mała :wink: Z tym że jak by tam były jeszcze 2 cross capy to już było by sporo więcej miejsca potrzebne :razz:

Skomentuj

tak, zrobilem tez wersje pod jantzeny ale w szeregu - plytka jest szersza o 2cm

Skomentuj

Hmm, to mi wtedy z lekka krowy wyszły :roll: Ty to już masz wprawę w robieniu zwrotnic :mrgreen:

Skomentuj

Paweł S to czemu ci wyszła inaczej niż moja ?? co mam gorsze elementy czy jak inne kondensatory i rezystor??

Skomentuj

demolkaa, ty masz tylko jantzeny oraz rezystor 5W. ja dalem tansze kondy (wymogli klienta - tzn brak kasy) oraz dla bezpieczenstwa rezystor 10W
                                        u ciebie kondy 2x15uF mozna przesunac nizej, cewke 4,7mH tez.
                                        wtedy zamieniasz kolejnoscia kondy 10+15uF i wsadzasz nad 10uF reza i podpinasz go pod plusa nad cewka.
                                        a tor wysokotonowy mozna bardziej upakowac. ty poprostu odsunales cewke od cewki sredniaka

pozniej wkleje PDFa z wzorem plytki

Skomentuj

e tam zostawiam tak jak jest i tam w "pudle" nie widać gabarytów i tak juz zamocowana w obudowie jest :). A ja myślałem że mam lipne te kondy i rezystor :-) a tak to spoko :-) a jeszcze pytanie jak bedzie wygladać ten czarny połysk z tej farby?? http://www.smartbay.pl/g8/c115/s256/...rice-DESC.html

Skomentuj

Czaruję...
                                          X