Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

w eosie z tylu sie mieszcze

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      a mercedes CLK nie byl w wersji CC?
      duzy w srodku i pelne 4 miejsca. z tego co pamietam to tez do niskich nie nalezysz (
      W clk jest szmatką, slk ma twardy ale trzeba by było 2

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
        mx-5 odpada dla wysokich osob :(
        186.. i daję radę.. (bez większego spinania) w NC i ND we wcześniejszych chyba faktycznie ciasnawo..

Fakt w kasku się już nie mieszczę.. ale takich potrzeb nie mam za często..

Skomentuj

BMW 4 Cabrio :P

Skomentuj

Będąc wierny mojej nowej marce muszę zaproponować kompletnie nonsensownego citroen c3 pluriel

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
              citroen c3 pluriel
              Jeju, a Fiat nie robi Multipli cabrio? Też uroczy pojazd.

Skomentuj

Zamieszczone przez LubMich Zobacz posta
                186.. i daję radę.. (bez większego spinania) w NC i ND we wcześniejszych chyba faktycznie ciasnawo..
                ja siedzialem w poprzedniej generacji. na fotel sie miescilem. ale widocznosc do przodu mialem jedynie na 10m przed maska :(
                ale ja mam 10cm wiecej

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                Jeju, a Fiat nie robi Multipli cabrio? Też uroczy pojazd.
                ale 500 ze szmacianym dachem bylby super!

Skomentuj

124 Spider jest fajny, ale to też tylko dla dwóch osób :/
                  Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                  Grado SR125i

Skomentuj

Ja tam polecam S2000 Straszny wariat

Skomentuj

a pytalem kiedys na facebooku - jak tam z miejscem dla wysokich? lepiej niz w mx-5?

Skomentuj

Honda fajna ale potem jest niesprzedawalna
                        Nie wiem dlaczego
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                          Honda fajna ale potem jest niesprzedawalna
                          Nie wiem dlaczego
                          Większego kawału nie słyszałem Łukasz eSka jest sprzedawalna w każdej postaci nawet rozbita i przejechana przez pociąg. Ostatnio był poliftowy trup poszedł w poł dnia... :)

Paweł ja mam 186 i daje radę:)

Skomentuj

Kolega miał taka sztukę w stanie "igła", lać paliwo i jeździć, mocno doinwestowana i nie mógł jej sprzedać przez prawie rok.
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                              Kolega miał taka sztukę w stanie "igła", lać paliwo i jeździć, mocno doinwestowana i nie mógł jej sprzedać przez prawie rok.
                              Możliwe ze cenę dał z kosmosu nie wiem. Moją mam półtora roku i widze jak te auta szybko schodzą. Fakt jest taki ze najlepiej w stanie "oem" wiec każdy jak modzi trzyma OEM graty.

Skomentuj

Jak wy tak o cabrio rozmawiacie to może BMW 645 cabrio. Dach szmatka za to 4 osoby do środka się mieszczą. Z tyłu to zależnie od długości nóg.

Skomentuj

BMW e36 a dokładnie 325
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez marivs Zobacz posta
                                    BMW 645 cabrio
                                    Przy takich samochodach - zakup powinien być świadomy odnośnie kosztów utrzymania a nie samej kwoty przy zakupie. Jak masz kasę na utrzymanie to looz ;-) Inaczej mało się jeździ potem..

Skomentuj

No ja uwazam, ze jak ktos chce kupić sobie kolejny samochod jako zabawkę na lato to jest świadomy kosztów
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

LubMich,
                                        Zwróć uwagę nie tylko na cenę ale co za to kupujesz, jakość wykonania, spasowanie elementów. W tym akurat modelu jest kilka rzeczy na które trzeba zwrócić uwagę. I nie jest nim silnik V8. Spalanie w mieście (Niemcy) 13-15 L. Diagnostyka na światłowodach, więc nie każdy w garażu ogarnie temat.
                                        Nawet dzisiaj 10-letnie auta w bogatych landach robią wrażenie... no taki to samochód jest :)

PS.
                                        Nie mam ale miałem przyjemność jeździć takim i jest duża frajda. Na parkingach trzeba zwrócić uwagę, tak samo mijanka na wąskich uliczkach, to nie jest np. golf - to auto ma swój gabaryt.

Skomentuj

Wszystko ok.. spasowanie. materiały.. przy tym koszt zakupu używanego kilkuletniego samochodu jest śmieszny.. (tak samo jak innych niemieckich limuzyn z silnikami powyżej 2 - 3 litrów) gorzej jak trzeba rozrząd wymienić i koszt się zbliża do kosztu zakupu kolejnej sztuki.. nie wspominając o prostych sprawach wymiany klocków i tarcz.. czy też remontu zawieszenia, które stają się mniej proste a na pewno nie tanie..

Zresztą to nie moje gusta - jak samochód przekracza z nawiązką 1000kg.. masy własnej to zaczyna być klocek ;-) i fizyki nie oszukasz.. do bujania się i wygody ok.. ale tej zabawy zaczyna już brakować..
                                          Last edited by LubMich; 01.03.2017, 13:06.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X