Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

glazura dla mamy

Skomentuj

Nie przeładowałeś przypadkiem tego biednego samochodu ?

Skomentuj

Masa własna
        pojazdu (kg) 895
        Dopuszczalna masa całkowita (kg) 1370
        przeciazylem o jednego pasazera
        tak wiec mysle ze jeszcze nie bylo tragedii

Skomentuj

Gorzej jak najedziesz na próg zwalniający a raczej jak z niego zjeżdżasz. Ale mam nadzieję że auto dotarło w całości :)

Skomentuj

nawet na kraweznik podjechal bez problemu!
            podjechalem pod sama klatke...
            ale lozyska jutro do wymiany ida :p szumia mi z tylu i mnie to wkurza

Skomentuj

Czemu kolega tak twierdzi?Tak jest to 2.0

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
              Jeśli to 2.0 to jest to koszmarny kapeć.
              Czemu kolega tak twierzdz

Skomentuj

silnik mało ogarnięty przez mechaników - brak wiedzy w naprawach, nie jest łatwo o diagnostykę, części i osprzęt drogie o ile w ogóle się znajdą, żywotność też nie jest specjalnie wysoka. jeździ się niby normalnie, ale jak przyjdzie do serwisu to się robi kiepsko...

Skomentuj

Pytanie o hatchbacka dla żony: ford focus mk3 czy dołożyć do mercedesa B :???:?

Skomentuj

z tych dwóch zdecydowanie foka. różnice w cenach części, nawet tych eksploatacyjnych, są spore na korzyść forda...

Skomentuj

Zamieszczone przez Chwostek Zobacz posta
                      Czemu kolega tak twierdzi?Tak jest to 2.0

- - - - - aktualizacja - - - - -

Czemu kolega tak twierzdz
                      http://www.zlomnik1.home.pl/archiwum/?p=6144 miejsce 2:

Mazda 6 2.0 CiTD
                      Obowiązkowy tekst: to może teraz dla odmiany coś francuskiego, żeby było bardziej niezawodne?
                      To chyba mój ulubiony samochód-porażka. Taka Mazda to jest niesamowicie uważana w Polsce (przy tym absurdalnie droga – droższa od bepiątki w TDI), bo ludzie pamiętają wspaniałe, niezawodne Mazdy 626 z Pewexu z dwulitrowym dieslem. Tymczasem Mazda 6 z dizelkiem to prawdziwy przebój wśród mechaników. Jak mawiają właściciele Mazd, ten silnik się praktycznie w ogóle nie psuje. Wyjątkiem jest cieknący zawór SCV (od wolnych obrotów), wiecznie psujące się Webasto, kaszaniący się DPF w autach po liftingu (paliwo rozcieńcza olej), a także moja ulubiona usterka: jeśli wlejemy nawet odrobinę za gęsty olej, to sitko od smoka się zalepi i silnik będzie ogólnie chodził sobie w ogóle bez oleju. Oczywiście prawie wszyscy właściciele Mazd to wiedzą i nie oszczędzają na swoich ukochanych szóstkach. Oczywiście jeśli za “prawie wszystkich” uznamy garstkę forumowiczów Mazdaspeed.pl, bo przeciętny użytkownik leje najtańszy olej, żeby było taniej. Nie po to kupił diesla, żeby nie oszczędzać.

Skomentuj

Chłopaki znacie może sprawdzonego handlarza samochodami ktorego możecie polecić?

Skomentuj

A szukasz handlarza do współpracy czy auto chcesz kupić ?

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Kupić

Skomentuj

to nie kupuj od handlarza!
                              kupuj od prywatnej osoby!

Skomentuj

Nie koniecznie, może być od handlarza ale trzeba znaleźć dobry egzemplarz

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                                  trzeba znaleźć dobry egzemplarz
                                  Powodzenia
                                  Często nawet handlarze nie wiedzą nic o aucie które sprzedają.

Skomentuj

dobre egzemplarze sprzedaja sie tak szybko ze ich wlasciciel nie musi nawet ogloszenia wystawiac!
                                    a to co znajdziemy u handlarza, na gieldzie czy w ogloszeniach to zawsze ma cos czego nikt nie chce wyjawic

Skomentuj

Niestety tak jest, szkoda tylko że to wszystko jest ukrywane. Jak kupowałem kiedyś auto koleś od razu mi powiedział że miał stłuczkę małą i zostało to naprawione w ASO, pokazał mi miejsce i fakturę na naprawę. Ale takich ludzi jest niewiele.

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                                        Niestety tak jest, szkoda tylko że to wszystko jest ukrywane. Jak kupowałem kiedyś auto koleś od razu mi powiedział że miał stłuczkę małą i zostało to naprawione w ASO, pokazał mi miejsce i fakturę na naprawę. Ale takich ludzi jest niewiele.
                                        Takich ludzi juz nie ma co by Ci wskazali miejsce naprawy. Nie oszukujmy sie kazdy chcę zarobić. Prawdziwych handlarzy juz nie ma

Skomentuj

Zamieszczone przez bignois28 Zobacz posta
                                          Chłopaki znacie może sprawdzonego handlarza samochodami ktorego możecie polecić?
                                          Proszę: https://www.facebook.com/BlogSkupAutBielsko

Skomentuj

Czaruję...
                                          X