Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Nie mam nic przeciwko STX. Ze swoimi komentarzami chyba jednak niezbyt trafiłeś Kredo. Nie doczytales wszystkiego i sporo poprzekrecales:). Ale dzieki, Twoja krytyczna opinia tez jest dla mnie wazna

---------- Post dodany o 07:01 ---------- Poprzedni post o 06:27 ----------

Jeżeli moderatorzy maja taką "władzę" to proszę o usuniecie mojego postu z poprzedniej strony, bo chyba jest nazbyt krytyczy... Kredo przepraszam ponioslo mnie, każdy ma prawo do swojej opinii, a Ty wyraziłeś swoja.
    Last edited by jamess8; 24.04.2012, 06:07.

Skomentuj

jamess8 - sorry, też mnie poniosło. Wiesz, temat o STX więc im kibicuję i tak jak każdy mam prawo do swojego zdania.

Skomentuj

http://pylonsklep.pl/pl/kolumny-amber.html kolejne wcielenie STX :)

Skomentuj

Widać Pylon całkowicie zrezygnował z Tonsili. trudno się dziwić skoro stał się niewiarygodny (ciągłe wzloty i upadki...)

Skomentuj

Nie na temat...
            Oooo...widać, że nauczyli się w końcu wkręcać śrubki :razz:
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie na temat...
              Dostałem dzisiaj nowiutkie 18 AWX :)
              Czy wam STX dawał kartę gwarancyjną, czy tylko paragon?
              Zresztą głośniki nie mają żadnego numeru seryjnego więc jak to jest z gwarancją?

Zastanawia mnie też wentylacja cewki... w alu koszu są dziurki, przez które widać cewkę.
              Nie uważacie, że mogą dostać się tam jakieś śmieci tj. wióry z dziur spod wkrętów, fragmenty ovaty (bo akurat głośniki będą w "dabylowej TL`ce" + Usher), itd.?
              Myślałem o przyklejeniu jakiejś cienkiej tkaniny. Czy u was nic się nie dzieje i olać temat?
              Indywidualne lekcje języka angielskiego online dla dorosłych:
              treningjezykowy.pl

Skomentuj

Nie na temat...
                Zamieszczone przez Areek2 Zobacz posta
                Zastanawia mnie też wentylacja cewki... w alu koszu są dziurki, przez które widać cewkę.
                Nie uważacie, że mogą dostać się tam jakieś śmieci tj. wióry z dziur spod wkrętów, fragmenty ovaty (bo akurat głośniki będą w "dabylowej TL`ce" + Usher), itd.?
                Myślałem o przyklejeniu jakiejś cienkiej tkaniny. Czy u was nic się nie dzieje i olać temat?

No patrz...w Seasie też tak robią...ciekawe nie?? :razz: Czyli chyba w STX'ie jednak wiedzą co robią... :razz:
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie na temat...
                  Ooo, tutaj praktycznie cała cewka odkryta... za mało w życiu widziałem :P
                  treningjezykowy.pl

Skomentuj

Czy wam STX dawał kartę gwarancyjną, czy tylko paragon?
                    nigdy karty gwarancyjnej nie widzialem w glosnikach
                    tylko w kolumnach

Skomentuj

Nie na temat...
                      W takim razie od kilku lat nie kupowałeś chociażby Tonsili :flapper:
                      treningjezykowy.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                        tylko w kolumnach
                        Mało głośników przewaliłeś:) Z drugiej strony rachunek jest podstawą gwarancji.

Skomentuj

W takim razie od kilku lat nie kupowałeś chociażby Tonsili
                          przeciez mowa o STXie!
                          a nie ogolnie o glosnikach/kolumnach

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                            tylko w kolumnach
                            A ja zawsze tam dostaje coś na kształt karty gwarancyjnej przy kupnie głośnikow (zawsze to znaczy 2 razy). Tylko za kazdym razem bylem tam osobiscie, nie wiem czy to coś zmienia...

Skomentuj

temat ma 1000000 stron a ja zapyttam co myslicie o wysokotonowych ceramikach STX'a? niedlugo wakacje i naszla mnie ochota na TL'ke na AXW:) warto myslec o ceramiku czy moze seas jest w stanie dac wiecej? bo chyba AXW wysokotonowy bedzie gorszy od seasa co??:))

Skomentuj

Poczytaj w moim temacie o AWX, tam jest wiele cennych informacji :)

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
                                  a ja zapyttam co myslicie o wysokotonowych ceramikach STX'a?

pytaj, pytaj
                                  ja uwazam, ze wartos sie nim zainteresowac
                                  dla "powaznego" grania warto go posluchac
                                  gra naprawde dobrze :)
                                  ale jak oczekujesz "funnu" ze sluchania muzyki to albo awx albo usher

kupujcie go jesli jest bo juz nie dlugo moze go nie byc
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

hmmm:)

to teraz na PW przyznawac sie kto ile taniej moze mi zalatwic zestawik z STX'a i chetnie kupie komplet do TL)

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
                                      a ja zapyttam co myslicie o wysokotonowych ceramikach STX'a? niedlugo wakacje i naszla mnie ochota na TL'ke na AXW warto myslec o ceramiku czy moze seas jest w stanie dac wiecej? bo chyba AXW wysokotonowy bedzie gorszy od seasa co??)
                                      czekam na AWXa do porownania...
                                      ale jak chcesz to moge uzyczyc moje ceramiki na jakis czas.
                                      ja niestety nie mam czasu na TLke :(

Skomentuj

Ceramika można porównywać z 27TBFC/G ale nie z AWXem. To klasa wyżej głośnika a między stxem i ceramikiem można doszukiwać się dokładniejszych różnic. Wszystko było opisane już klka razy :)
                                        Nawet na AS mozna poczytać... :) Oczywiście z przymrużeniem oka, bo o gustach się nie dyskutuje...
                                        http://www.audiostereo.pl/awx-series...st__p__2160099

Skomentuj

Dzieki Pawel
                                          pomysle jednak obawiam sie ze jak mi sie spodoba to pewnie bedzie juz niedostepny)

chyba sie zdecydowalem na testy AXW + ceramik

to ma ktos jakies znizki i uklady w STXie co by pare groszy zaoszczedzic? (mozecie pisac na PW) :))

Skomentuj

Czaruję...
                                          X