Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez melisław Zobacz posta
    Ta firma odstrasza detalicznego kupującego od siebie jak tylko potrafi
    a nie pomyśleliście o tym, że na czymś trzeba zarabiać. Większość sprzedawanego sprzętu prze stx idzie dużymi partiami do dużych producentów.
    Rynek hobbystyczny to tylko kilka procent ich produkcji. A jak wiemy z tego kasy nie ma.
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Szkoda czasu zastanawiać się nad polityką firmy tylko przyjąć stan faktyczny. W alternatywie do stx'a mamy wiele innych firm, więc nie ma co się zbytnio rozczulać.

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
        Czyżby znowu podnieśli ceny głośników
        a co poszło w górę bo jakoś nie rzuciła mi się w oczy radykalna podwyżka

Skomentuj

Nie na temat...
          np. 18AWX/8R kosztował 134zł (jeśli dokładnie pamiętam); teraz kosztuje 141zł (zresztą dużo przedmiotów 18-130AKX też już kosztuje 153zl...)

Skomentuj

Nie na temat...
            na początku kosztował 124zł
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
              a nie pomyśleliście o tym, że na czymś trzeba zarabiać. Większość sprzedawanego sprzętu prze stx idzie dużymi partiami do dużych producentów.
              Rynek hobbystyczny to tylko kilka procent ich produkcji. A jak wiemy z tego kasy nie ma.
              Ależ to oczywiste! Rozumiem to doskonale :) Stwierdzam tylko fakty...

Skomentuj

panowie, byl ktos z was w tej firmie?
                widzieliscie ich "moce produkcyjne"?
                ja i lklukasz bylismy...
                w chwili obecnej nawet jakby pracowali na 3 zmiany to by sie nie wyrabiali z zadowoleniem kazdego...
                dlatego musimy poczekac cierpliwie az sie rozbuduja i na powaznie zaczna zwiekszac moce produkcyjne

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                  panowie, byl ktos z was w tej firmie?
                  widzieliscie ich "moce produkcyjne"?
                  Ja też byłem, za bardzo rozbudowywać to się nie mają gdzie. Mówię tylko o podwyżce która to chyba jest 2 od początku roku (ciekawe ile jeszcze wzrosną ceny do końca roku i czy nadal będą tak konkurencyjne)

Skomentuj

Ja też byłem, za bardzo rozbudowywać to się nie mają gdzie.
                    mają, mają
                    już są wszystkie plany itd
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

za bardzo rozbudowywać to się nie mają gdzie
                      ziemia juz zakupiona - czekaja tylko na formalnosci

Mówię tylko o podwyżce która to chyba jest 2 od początku roku (ciekawe ile jeszcze wzrosną ceny do końca roku i czy nadal będą tak konkurencyjne)
                      mi sie tez to nie podoba (GDN 14 SCX kosztowal 38zl teraz kosztuje 44zl)
                      ale zwroc uwage ze wszystko dookola drozeje!
                      i wkurza mnie to strasznie bo marzenie o wlasnym samochodzie odchodzi cora dalej :???:

Skomentuj

Pawle u mnie to samo z samochodzikiem :/ Chciałem coś na wakacjach kupić, ale jeżeli ceny będą takie jak obecnie to dalej komunikacja miejska i samochód ojca pozostaną.

Skomentuj

Nie na temat...
                          wy lepiej zobaczcie o ile cana benzyny idzie w góre w ciągu tygodnia!
                          To jakieś żarty są...:angry:
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                            dla tego warto sie przerzucic na gaz! 25-30zl - 100km, nawet przy dzisiejszych cenach, stosunek ceny do jakosci chyba najwyzszy z mozliwych dostepnych :) inna sprawa ze w zeszle wakacje 100km robilem za 15-20zl...

Skomentuj

Nie na temat...
                              to już wolę przepłacać za benzynę
                              jestem wielkim przeciwnikiem gazu
                              eot
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                                Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                to już wolę przepłacać za benzynę jestem wielkim przeciwnikiem gazu
                                Moim zdaniem dobrze zrobiona sekwencja nie jest zła... (Ja już wole gaz, niż diesla nawet jak to TD to i tak jazda tym mnie drażni...)

Skomentuj

Nie na temat...

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                                  (Ja już wole gaz, niż diesla nawet jak to TD to i tak jazda tym mnie drażni...)
                                  ja też

ale mój ma już 301tyś (100% zdrowy, brak wycieków i brania oleju) ale uważam, że za późno...
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                    i wkurza mnie to strasznie bo marzenie o wlasnym samochodzie odchodzi cora dalej
                                    Nie masz czego żałować, tylko zaoszczędzisz na głośniki, zwłaszcza na benzynie
                                    Zamieszczone przez damiani Zobacz posta
                                    25-30zl - 100km, nawet przy dzisiejszych cenach,
                                    Za tyle ja też robię 100km a mam na benzynę:)

Rozumiem że ci z STX kupili sąsiednie działki i fabrykę chcą stawiać?

Skomentuj

Rozumiem że ci z STX kupili sąsiednie działki i fabrykę chcą stawiać?
                                      nie wiem na ile mozemy takie informacje udzielac, ale tak

Skomentuj

Nie na temat...
                                        Co macie jakieś powiązania z STXem że takie informacje posiadacie? :)

Skomentuj

Nie na temat...
                                          odwiedz pana slawka to sie duzo dowiesz

Skomentuj

Czaruję...
                                          X