a właśnie ok 20 litrów to dla kumpla totalny max
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)
Collapse
X
-
Ten nowy samochodowy STX zapowiada się świetnie. Xmax 14mm, BL 19 T.m i 140zł, zdumiewające. Ciekawe jak się sprawdzą w OZ z korekcją do liniowych 20hz. Przy takim xmax pewnie będzie pięknie pomrukiwać najniższym basem, no i przy takim BL nie powinno mulić. No to teraz tylko odłożyć na 2 sztuki, i to jak najszybciej, zanim wszystko wykupią i będzie trzeba czekać pół roku
fcbarca86 niecierpliwie czekam na recenzje
Skomentuj
-
Zamieszczone przez BioCannabis Zobacz postaXmax 14mm
Tak wnoszę na podstawie lektury katalogów głośników innych producentów.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez artur.ek Zobacz postaKiedy będą dostępne 18-140-AWX ?Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Karol22m Zobacz postaWie ktoś może czy w STX będzie młodsze rodzeństwo z serii AWX?
Mam na myśli tutaj zrobić efektowe jak i centralny, aby mi pasowały do frontów.
szczegolow nie znam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postatak trudno wyslac e-mail do producenta z zapytaniem?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaale w jakim celu? po to jest zrobiona zeby cewka byla wentylowana
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaChodziło mi o to nie zeby zatykać wentylowanie tylko założyć jakiś filterek żeby nie zasysał paprochów jakiś kawałek gąbeczki takiej jak na mikrofony ;] naprzykład ;] wentylowanie bedzie i paprochów nie zassie ;]
Skomentuj
Skomentuj