Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
    odwiedz pana slawka to sie duzo dowiesz
    Gość niezbyt rozmowny a w dodatku niezbyt przyjemny (przynajmniej jeśli to ten co z nim gadałem)

Skomentuj

Nie na temat...
      Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
      Gość niezbyt rozmowny a w dodatku niezbyt przyjemny (przynajmniej jeśli to ten co z nim gadałem)
      podejrzewam, że nie...
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
        Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        podejrzewam, że nie...
        A skąd możesz wiedzieć? Ogólnie 3 razy tam byłem, kilka razy przez telefon gadałem więc na pewno się widziałem. Odniosłem wrażenie że niezbyt lubią jak ktoś przyjeżdża na odbiór, wolą wysyłkę...

Skomentuj

Nie na temat...
          Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
          A skąd możesz wiedzieć? Ogólnie 3 razy tam byłem, kilka razy przez telefon gadałem więc na pewno się widziałem. Odniosłem wrażenie że niezbyt lubią jak ktoś przyjeżdża na odbiór, wolą wysyłkę...
          no bo ja nigdy nie brałem wysyłki tylko odbieram osobiście i zawsze byłem przyjęty z otwartymi rękami i porozmawiałem sobie miło...
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
            no bo ja nigdy nie brałem wysyłki tylko odbieram osobiście i zawsze byłem przyjęty z otwartymi rękami i porozmawiałem sobie miło...
            Szkoda że ze mną nie chciano pogadać. Inne spojrzenie na firmę miałbym. Widocznie źle z twarzy mi patrzy...
            Last edited by lklukasz; 10.04.2011, 20:07.

Skomentuj

Nie na temat...
              benek161, bo ty gadales z krzyskiem :P

Skomentuj

Nie na temat...

Dokładnie. Sławek Trzaskowski to strasznie rozmowny i miły człowiek. I co najważniejsze widać, że to co robi to jest też jego pasja :)

Skomentuj

a nie pomyśleliście o tym, że na czymś trzeba zarabiać. Większość sprzedawanego sprzętu prze stx idzie dużymi partiami do dużych producentów.
                  Rynek hobbystyczny to tylko kilka procent ich produkcji. A jak wiemy z tego kasy nie ma.

No to może dowiemy sie jacy to duzi producenci???
                  Bo chyba nie ten małolat ze skandynawii:):):)

Skomentuj

Nie na temat...
                    Lepiej żeby sprzedawca był rozmowny, niż tak jak w Akustyku, nawet nikt nie raczył odpisać na e-miala. Ja sobie tylko pomyślałem, że chyba mają za duzo klientów żeby się mną interesować. Znowu w www.loudspeakershop.eu mój znajomy kupował 4*HDS164 a przysłali mu 4x SDS164. Amator by się nie pokapował pewnie. Na szczęście na mój adres przyszła przesyłka (2 HDSy były dla mnie) i od razu poinformowałem znajomego, a on zainterweniował. Niby bez problemu wymienili na swój koszt, ale jednak niesmak pozostał, że chcieli oszukać. Polacy to jednak kombinatorzy. Najbardziej sobie cenię Polink i ich profesjonalizm. Trzeba chwalić tych co są uczciwi, a przed kombinatorami się chronić:) Będą wiedzieć że nie warto dla paru zł oszukać i stracić wielu klientów
                    Last edited by jamess8; 10.04.2011, 22:45.

Skomentuj

Nie na temat...
                      Zamieszczone przez jamess8 Zobacz posta
                      Najbardziej sobie cenię Polink i ich profesjonalizm.
                      fakt, z lepszą firmą chyba nie miałem okazji współpracować :P

Zamieszczone przez jamess8 Zobacz posta
                      Lepiej żeby sprzedawca był rozmowny, niż tak jak w Akustyku, nawet nikt nie raczył odpisać na e-miala
                      nie wiem, ja odbierałem u Pana Kiśla zawsze osobiście i nie miałem żadnych problemów. małe rabaty tez dostawałem i co do zwrotki szło się dogadać - gdy nie kupowałem całego kompletu głośników na raz, kiedyś zakupiłem peerlessy 180exc 2 szt później dokupiłem jeszcze 2 i vify xt a schemat zwroty i tak dostałem (mimo że sprzedawca nie pamiętał że kupowałem 2 kiedyś), co więcej gdy zmieniłem plany i postanowiłem zrobić na HDS-ach wysokich to uzgodnione zostało że jak kupie te 2 wysokotonówki HDS to i nowy schemat zwrotki dostane...

natomiast co do stx kiedyś kupiłem dla zabawy na imprezy jakiś 30cm na stalowym koszu ( miałem obudowę po starym subie akurat, więc postanowiłem ją wykorzystać), głośnik dotarł ze zgiętym koszem przez co charczał, o żadnej wymianie stx nie chciał słyszeć... olali sprawę w rozmowie telefonicznej mówiąc, że mogłem obejrzeć paczkę zanim odebrałem, ale ona nie była uszkodzona... a co do charczenia to że pewnie go przesterowuje... lol jak bym nie wiedział co to przester... cóż sprawę olałem będąc w plecy ok 100zł.

ewidentnie muszą popracować nad pakowaniem bo nie jestem jedyną osobą do której stalówki dochodzą pogięte... plus z kolei dla nich za to że można kupić każdy element do głośnika oddzielnie w razie np jego uszkodzenia...
                      Last edited by daniel69; 11.04.2011, 00:05.

Skomentuj

Nie na temat...
                        Zamieszczone przez awaria Zobacz posta
                        No to może dowiemy sie jacy to duzi producenci???
                        nie dowiecie się bo to tajemnica handlowa...
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://www.stx.pl/group/nowosci

Skomentuj

Od dawno nowy AP tak wygląda? Mega kopułka przeciwpyłowa, ale właśnie takie głośniki mi się strasznie podobają

Skomentuj

czyli te same podzespoly co w samochodowce...
                              ale to nie jest nowy AP! to jest 10"!
                              http://www.stx.pl/gdn-30-500-4-ap.html - tylko nazwa linka pozostala stara :P

Skomentuj

To wprowadzili go pare minut temu w takim razie :)

Wygląd pierwsza klasa dla mnie, podoba mi się strasznie, myślę czy go na testy nie wziąć :)

Skomentuj

te kosze mi sie spodobaly
                                  to stalowa tloczka a nie alu odlew ale wole te stalowe kosze bo sa solidne i latwo sie je montuje w obudowie

Skomentuj

AP wogole zniknął z oferty ;/

Skomentuj

Paweł Daj znac jak brzmienie 12" to może 10" będzie podobna i będzie to ciekawa oferta do samochodu :)

Skomentuj

Zamieszczone przez maxxx222 Zobacz posta
                                        to już jakiś czas temu...
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Napisał maxxx222
                                          to już jakiś czas temu...
                                          A może wiesz dlaczego??

Skomentuj

Czaruję...
                                          X