Nie na temat...
Zamieszczone przez Pawel S.
Zobacz posta
| ![]() |
Zamieszczone przez Pawel S.
Zobacz posta
odwiedz pana slawka to sie duzo dowiesz
| ![]() |
Zamieszczone przez benek161
Zobacz posta
Gość niezbyt rozmowny a w dodatku niezbyt przyjemny (przynajmniej jeśli to ten co z nim gadałem)
| ![]() |
Zamieszczone przez lklukasz
Zobacz posta
podejrzewam, że nie...
| ![]() |
Zamieszczone przez benek161
Zobacz posta
A skąd możesz wiedzieć? Ogólnie 3 razy tam byłem, kilka razy przez telefon gadałem więc na pewno się widziałem. Odniosłem wrażenie że niezbyt lubią jak ktoś przyjeżdża na odbiór, wolą wysyłkę...
| ![]() |
Zamieszczone przez lklukasz
Zobacz posta
no bo ja nigdy nie brałem wysyłki tylko odbieram osobiście i zawsze byłem przyjęty z otwartymi rękami i porozmawiałem sobie miło...
| ![]() |
Lepiej żeby sprzedawca był rozmowny, niż tak jak w Akustyku, nawet nikt nie raczył odpisać na e-miala. Ja sobie tylko pomyślałem, że chyba mają za duzo klientów żeby się mną interesować. Znowu w www.loudspeakershop.eu mój znajomy kupował 4*HDS164 a przysłali mu 4x SDS164. Amator by się nie pokapował pewnie. Na szczęście na mój adres przyszła przesyłka (2 HDSy były dla mnie) i od razu poinformowałem znajomego, a on zainterweniował. Niby bez problemu wymienili na swój koszt, ale jednak niesmak pozostał, że chcieli oszukać. Polacy to jednak kombinatorzy. Najbardziej sobie cenię Polink i ich profesjonalizm. Trzeba chwalić tych co są uczciwi, a przed kombinatorami się chronić:) Będą wiedzieć że nie warto dla paru zł oszukać i stracić wielu klientów | ![]() |
Zamieszczone przez jamess8
Zobacz posta
Najbardziej sobie cenię Polink i ich profesjonalizm.
Zamieszczone przez jamess8
Zobacz posta
Lepiej żeby sprzedawca był rozmowny, niż tak jak w Akustyku, nawet nikt nie raczył odpisać na e-miala
natomiast co do stx kiedyś kupiłem dla zabawy na imprezy jakiś 30cm na stalowym koszu ( miałem obudowę po starym subie akurat, więc postanowiłem ją wykorzystać), głośnik dotarł ze zgiętym koszem przez co charczał, o żadnej wymianie stx nie chciał słyszeć... olali sprawę w rozmowie telefonicznej mówiąc, że mogłem obejrzeć paczkę zanim odebrałem, ale ona nie była uszkodzona... a co do charczenia to że pewnie go przesterowuje... lol jak bym nie wiedział co to przester... cóż sprawę olałem będąc w plecy ok 100zł. ewidentnie muszą popracować nad pakowaniem bo nie jestem jedyną osobą do której stalówki dochodzą pogięte... plus z kolei dla nich za to że można kupić każdy element do głośnika oddzielnie w razie np jego uszkodzenia... | ![]() |
Zamieszczone przez awaria
Zobacz posta
No to może dowiemy sie jacy to duzi producenci???
| ![]() |
Skomentuj