Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nie bylo... :wink:

Skomentuj

marian, nie było :)
      A więc aktywny plastik od STX-a :) Do tego na całkiem nowych głośnikach driver D300 i jakaś estradowa 8". Gdyby to wprowadzili do sprzedaży (głośniki) mógłby to być całkiem fajny zestawik na małe domóweczki do podparcia jakimś subem (na przyklad na 12 cali) i do tego bardzo taniutki bo komplet głośników nie kosztował by więcej niż 200zł więc całkiem spoko :)

Skomentuj

Jeśli by było tak jak piszesz (głośniki za 200zł) to wtedy i tak by się nie opłacało robić ich samemu bo za 400zł masz już gotowca i to jeszcze aktywnego.

Skomentuj

Co ciekawe nawet jakimś kickbasem to powinno zagrać. Jeżeli nie będzie kaleczyć uszu brzmieniem to oferta naprawdę rewelacyjna.

Skomentuj

ooo - szybcy sa
            dopiero co SW mi pisal ze konczy prace nad tym :P

Skomentuj

Pawel S., szkoda, że nie ze wszystkim tak kończą
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian
                Jeśli by było tak jak piszesz (głośniki za 200zł) to wtedy i tak by się nie opłacało robić ich samemu bo za 400zł masz już gotowca i to jeszcze aktywnego.
                No to powiedzmy za 300zł masz parkę kolumn i za 500zł wzmacniacz ( na przykład T Amp) a tu za 800 masz paskudny plastik i 70W na kanał.

Skomentuj

A obudowy i zwrotnice? o tym pomyślałeś? :) I tak jak Shiver napisał, Jeżeli nie będzie kaleczyć uszu brzmieniem to oferta naprawdę rewelacyjna.

Skomentuj

Bardzo fajne mobilne paczuszki.
                    Dobrze by było gdyby STX wypuścił do nich jeszcze jakieś nie wielkie, również aktywne basy w tym samym stylu.

Skomentuj

Takie paczuszki są bardzo mobilne, 8kg wagi to malutko, a i jak będzie trzeba wpiąć mikrofon to obejdzie się bez zewnętrznego miksera i końcówki, trzeba to brać pod uwagę. Moim zdaniem na jakieś malutkie imprezy super sprawa za ten pieniądz, jak za darmo.

Skomentuj

Idealny sprzęt do szkół. Tam i tak akustyka jest beznadziejna w salach gimnastycznych etc. taki all in one :)

Skomentuj

A to nie są bardziej monitory studyjne? bo 8" chyba sali gimnastycznej nie nagłośni...

Skomentuj

Przemówienie, konferencje czemu nie, 110db skuteczności ciągłej to dość do mowy. Na dyskotekę oczywiście że to będzie za mało, ale gdzie też się pchać ze sprzętem za tą kasę na imprezy klubowe.

Skomentuj

Mogliby sam panel z elektroniką sprzedawać...

Skomentuj

Jest już MB do 17-sw http://stx.sote.pl/membrana-bierna-stx-mb-17-sw.html

Skomentuj

Bardzo fajnie rozpisane 5 projektów do wyboru :smile:

Skomentuj

Juz do mnie leci... :) Ciekawi mnie projekt 5l.

Skomentuj

tylko czy mi sie wydaje czy ma inna membrane niz glosnik?

Skomentuj

Membrana wygląda tak samo, kopułka jest inna.

Zamówiłem parkę

Trza jeszcze dorobić 2 odważniki 30g i robię paczki 10l netto.

Skomentuj

Zamieszczone przez cursor
                                          Trza jeszcze dorobić 2 odważniki 30g
                                          wydaje mi sie ze oni powinni je tez sprzedawac jako opcje...
                                          nie kazdy bedzie mial mozliwosc zmierzenia tego :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X